Hokkaidomed Sapporo, Hakodate og Tokyo

Rejsen går til Japans Nordø, Hokkaido. Vi ser et mindre besøgt hjørne af Japan, med byerne Aizu, Hakodate, Noboribetsu og Sapporo. Vi betages af samuraikulturen og det japanske køkken, når det er som bedst. Højhastighedstoget tager os fra Tokyo gennem det Nordlige Honshu og gennem verdens næstlængste togtunnel, som ligger 100 M under havbunden. Sådan ankommer vi til Hokkaido!

REJSEFAKTA

Lande: Japan

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 10 dage

Gruppens størrelse: 15-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Samuraibyen Aizu
 • Togrejse under havet
 • Onuma Nationalpark
 • Nordøens hovedby Sapporo
 • Byrundturen i Tokyo

Vigtigt om rejsen

I prisen indgår:

Flyrejse Japan - Danmark t/r, busudflugter samt del dobbeltrum, måltider ifølge dagsprogrammet, entreudgifter og samtlige udflugter ifølge dagsprogrammet samt rejseledelse fra TEMA.

Valuta:

Yen (JPY)

De almindeligste bank- og kreditkort accepteres ofte, men det kan ikke tages for givet at de accepteres! Kontomater findes på SevenEleven og Citibank. Det kan være klogt at medbringe kontanter, såsom US$ eller Euro.

For mere information om valuta og kurs, kontakt bank- eller vekslingskontor.

Rejsekasse:

Drikkepenge er stadigvæk et relativt ukendt fænoment i Japan. Når du beregner rejsekassen, så betænk at Japan er et handelsmekka, specielt indenfor: kameraer, elektronik. CD-skiver, tøj, antikviteter, lakarbejder, dukker, perler, samuraisværd, kimonoer og meget mere.

Du dækker selv omkostninger til drikkevarer under de fælles måltider, samt de måltider som ej indgår i programmet. Der er mange muligheder for at gå på restauranter til en rimelig pris under rejsens gang.

Klima:

Klimaoplysninger og vejrudsigter finder du på respektive vejrsites. Gode sider er www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no

Klimaet varierer betragteligt fra det sneklædte Hokkaido til de subtropiske dele af landet i Syd. Ligeledes indebærer højden over havsniveauet store temperaturforskelle. Der falder rigelig nedbør under størstedelen af året.

Påklædning:

Gode vandresko til byvandringerne, hvor der ofte er ujævne brostensbelægninger. Man klæder oftest om inden aftensmåltidet og restaurant besøg.

Medbring en varm trøje og en jakke til besøget i bjergområderne i Hokkaido, specielt under efterårs- og forårsrejser. Et regnslag eller decideret regntøj kan være godt at medbringe.

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.

Obs:

Du behøver en adapter for 100 V hvis du vil oplade batterier, mobiler mm. Der forefindes trådløst internet på stort set alle hoteller.
Hotelinformation

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose