Safari i Serengeti med ZanzibarManyara, Serengeti, Ngorongoro og Tarangire

Du kommer til at opleve nogle af verdens mest spændende naturområder under denne safarirejse, hvor du kommer helt tæt på det fasinerende dyreliv og naturens enestående skønhed. Ved Rift Valleys forkastningskant ligger sodasøen Manyara med sit fantastiske fugleliv. På Serengeti's uendelige vidder er naturen og dyrelivet betegnet som UNESCO Verdensarv. Fra kanten af Ngorongoro krateret skuer man bjergtaget ud over Paradisets Have og måske menneskelighedens vugge. Det afsluttende gamedrive i Tarangire gå gennem et bakket landskab med imponerende baobabtræer. Efter en uge med safarioplevleser og solopgange over savannen (og måske en enkelt gin tonic eller to) flyver du ud til krydderiøen Zanzibar og slapper af med sol og hav. 

REJSEFAKTA

Lande: Tanzania

REJSETYPE: Safari

Rejselængde : 14 dage

Gruppens størrelse: 16-18 personer

Visum kræves: Ja

HØJDEPUNKTER

 • Safari med helpension
 • Lake Manyara
 • Fuglelivet ved Manyara søen
 • Big Five i Ngorongoro
 • Tarangire - baobabskove og elefanter

Dagsprogram
Vinter 2018/19 - 12 dages rejse

Dag 1 - Flyvning til Tanzania.

Tidlig afrejse fra Danmark via Amsterdam. Ankomst til Arusha sent om aftenen. Ved ankomsten til Arusha møder du din rejseleder og bussen, som kører dig til hotellet i Arusha.


Dag 2 - Safari ved Lake Manyara.

Omkring frokosttid er vi fremme ved Lake Manyara, hvis nordlige bredder byder på mange forskelligartede landskabstyper. Der findes skovklynger, hvor bavianer går omkring i store flokke. 

Manyara ligger præcist på en geologisk formation, hvor landskabet falder dramatisk ned til søen langs en såkaldt forkastningsdal. Her går der ofte elefanter under skyggen af de store baobabtræer. Langs søens bredder vælter flodheste sig lystigt i mudderet, og man ser ofte store flokke af flamingofugle. Fuglelivet ved Manyarasøen er meget rigt, både når det gælder antallet af arter og mængden af fugle. Viovernatter en nat ved Manyara.


Dag 3 - Masaibyer og Serengeti.

Denne dag byder på den fantastisk smuk rejse Vestpå gennem den berømte Serengeti Nationalpark. Navnet Serengeti kommer fra Masaisproget Maa, og betyder "endeløs slette". Landskabet varierer mellem åbne græsstepper i de Sydøstlige dele til savanner med akaciatræer og Gule Feber træer i midten af parken. I de Nordlige dele af parken op mod Masai Mara i Kenya er der mere bakket og flere træer. 

Vi bor to nætter i Serengeti og tager på spændende safariudflugter, både om morgenen og om eftermiddagen.


Dag 4 - Safari i Serengeti's uendelige slettelandskab.

Serengeti Nationalparken byder på en fantastisk rigdom af vilde dyr. Store flokke af afrikanske bøfler, gnuer og zebraer blandes med gazeller og impala'er. Her jager geparden thompsongazeller i susende fart. Geparden er jo verdens hurtigste pattedyr, og den kommer op over 100 Km/T på korte strækninger.

Området er også kendt for sine løver, hvor hannerne har store sorte manker. Hvis du er heldig kan du se en leopard hvile på Pølsetræets grene under dagens varmeste timer. Sjakaler og hyener holder sammen med de skarptsynede grippe savannen ren.


Dag 5 - Ngorongoro Conservation Area.

Tidligt om morgenen fortsætter vi vores udforskning af Serengeti på vores kørsel Østpå mod Ngogongoro.

Inden vi når frem til Ngorongoro passerer vi Olduvaikløften, hvor den kendte paleotolog familie Leakey's gravede efter spor af forhistoriske menneskelignende væsener, som levede her for ca. 2 Milloner år siden. De fandt også mange fossiler efter dyr, som idag er uddøde. Det skaber æresfrygt at stå på en af de pladser, som kan have været oprindelsen for menneskeligheden på Jorden.

På Ngorongoro kraterets bund findes en slags "Paradisets Have". Krateret byder på circa 260 Kvadratkilometer, hvor der findes en utrolig koncentration af græsædere og rovdyr. Med lidt held har du allerede set elefanter, bøfler, løver og leoparder i Serengeti, og her i Ngorongoro håber vi at kunne tilføje Næsehornet. Vi spiser picknick lunch ved den lille kratersø.

Mellem Ngorongoro og Manyara Nationalpark ligger en udslukket vulkan med navnet Ol Deani, og her findes idag et frodigt landbrugsområde. Den største bebyggelse i dette smukke landskab er byen Karatu den største bebyggelse. Under den tyske kolonialperiode fra 1885 til 1918, hvor landet hed Tanganyika, blev de mange kaffefarme i Karatuområdet etableret.

Vi bor på en hyggelig lodge i udkanten af Karatu, hvor du kan nyde svømmepølen og fordøje indtrykkene fra de seneste dage på savannen. 


Dag 6 - Safari i Tarangire Nationalpark.

Tarangire Nationalparken byder på et åbent landskab, som veksler mellem busksavanne og skove med fantastiske baobabtræer. Her findes der rigeligt med storvildt, specielt under tørperioderne, og mængder af fugle året om. Du har gode chancer for at se store mængder med elefanter her. De holder landskabet åbent ved at vælte træer og buske, mens de hele tiden leder efter føde.


Dag 7 - Stonetown.

Så er safarituren kommet til sin afslutning. Vi kører fra lodgen efter morgenmaden, og får en sidste safarioplevelse på vej ud gennem parken. Når vi vel er tilbage på den asfalterede vej kører vi til Arusha, hvor vi spiser frokost. Derefter takker Tema's rejseleder farvel. 

Om eftermiddagen flyver du fra Arusha til Zanzibar (du får billeten til denne flyvning under rejsens gang), hvor du bliver mødt af en engelsktalende guide som leder dig til Sayyida Hotel & Spa. Her har du mulighed for at gå egne opdagelsesrejser i de små gyder og besøge den Anglikanske kirke samt det gamle slavemarked. Om aftenen kan vi anbefale et besøg ved madmarkedet ved Forodhani Gardens, hvor du måske nyder en Zanzibar pizza.


Dag 8 - Krydderitur på vej til stranden.

Efter morgenmaden forlader du hotellet, og en engelsktalende lokalguide tager dig med på en udflugt til en af Zanzibars mange krydderiplantager. Når du har nydt duftene og smagt på de forskellige krydderier afsluttes udflugten på øens Østkyst, hvor du skal bo de tre kommende dage. Nu har du nogle dage til at fordøje alle indtryk, og til at hvile ud og nyde stranden og havet.

Under de afslappende dage findes der mulighed for at deltage i mange aktiviteter, så som snorkling, båduflugter og mere. Dette kan arrangeres via hotellet eller af vores agents repræsentant. Du får mere information om dette ved ankomsten eller ved hotellets informationsskranke.


Dag 9 og 10 - Frie dage på Zanzibar.

Afslappende og eksotisk ophold på Blue Bay Resor & Spa med helpension.


Dag 11 - Hjemrejse.

Afrejse til Danmark via Dar Es Salaam og Amsterdam. Flymåltider indgår.


Dag 12 - Hjemkomst.

Hjemkomst til Danmark.

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r København- Tanzania
• Samtlige overnatninger
• 11 x morgenmad
• 10 x frokost
• 10 x middag
• Entreer og udflugter ifølge program
• TEMAs rejseleder

REJSEFAKTA

Dag 1.

Danmark til Arusha via Amsterdam. Ankomst Arusha, ca. 60 Km busrejse. En overnatning på hotel / lodge i Arusha. Flymåltider indgår.

Dag 2.

Arusha - Lake Manyara, 120 Km. Landsbybesøg og safari i Lake Manyara Nationalpark. Morgenmad, picknickfrokost og middag indgår. En overnatning på lodge ved Lake Manyara Nationalpark.

Dag 3.

Manyara - Serengeti, 270 Km. Safari i Serengeti. Helpension indgår. To overnatninger på lodge i Serengeti Nationalpark.

Dag 4.

Morgen- og eftermiddagssafari i Serengeti. Helpension indgår.

Dag 5.

Serengeti-Ngorongoro-Karatu, 180 Km. Safari i Ngorongorokrateret. Morgenmad, picknickfrokost og middag indgår. En overnatning på lodge i Karatu.

Dag 6.

Karatu-Tarangire, 100 Km. Safari i Tarangire Nationalpark. Helpension indgår. En overnatning på lodge i Tarangire Nationalpark.

Dag 7.

Tarangire-Arusha-Zanzibar. Jeeptransfer 140 Km og siden indrigesfly til Zanzibar. Morgenmad og frokost indgår. En overnatning på hotel i Stonetown på Zanzibar.

Dag 8.

Udflugt til kryddderiplantage. Transport Stonetown til øens Østkyst. Helpension indgår. Tre overnatninger på resort på Zanzibar.

Dag 9 og 10.

Sol- og badedage på Zanzibar. Helpension indgår.

Dag 11.

Zanzibar til Danmark. Transport og flyrejse. Morgenmad og flymåltider indgår.

Dag 12.

Hjemkomst Danmark.

Tanzania

Befolkning 49.000.000Landets areal 945.090 km²Valuta Tanzanisk shillingReligion Kristne 62 %, muslimer 35 %); små grupper af tilhængere af hinduisme, buddhisme, bahai og traditionelle afrikanske religioner.Sprog Engelsk og swahili (kiswahili) er det officielle sprog; På Zanzibar og Pemba tales arabisk. Derudover et stort antal lokale sprog.

Dagsprogram
Julerejse 2018

Dag 1 - Flyvning til Tanzania.

Tidlig afrejse fra Danmark via Istanbul.

Dag 2 - Ankomst til Arusha. 

Tidligt om morgenen lander du i Arusha. Du mødes af din rejseleder,og kører så til en nærved beliggende lodge, hvor vi spiser frokost og bytter tøj og evt. hviler en stund. 

Tidligt om eftermiddagen er vi fremme ved Lake Manyara hvis nordlige bredder byder på mange forskelligartede landskabstyper. Der findes skovklynger, hvor bavianer går omkring i store flokke. Manyara ligger præcist på en geologisk formation, hvor landskabet falder dramatisk ned til søen langs en såkaldt forkastningsdal. Her går der ofte elefanter under skyggen af de store baobabtræer. Langs søens bredder vælter flodheste sig lystigt i mudderet, og man ser ofte store flokke af flamingofugle. Fuglelivet ved Manyarasøen er meget rigt, både når det gælder antallet af arter og mængden af fugle. Vi overnatter en nat ved Manyara. 

Dag 3 - Masaibyer og Serengeti. 

Denne dag byder på den fantastisk smuk rejse Vestpå gennem den berømte Serengeti Nationalpark. Navnet Serengeti kommer fra Masaisproget Maa, og betyder "endeløs slette". Landskabet varierer mellem åbne græsstepper i de Sydøstlige dele til savanner med akaciatræer og Gule Feber træer i midten af parken. I de Nordlige dele af parken op mod Masai Mara i Kenya er der mere bakket og flere træer. Vi bor to nætter i Serengeti og tager på spændende safariudflugter, både om morgenen og om eftermiddagen. 

Dag 4 - Safari i Serengeti's uendelige slettelandskab. 

Serengeti Nationalparken byder på en fantastisk rigdom af vilde dyr. Store flokke af afrikanske bøfler, gnuer og zebraer blandes med gazeller og impala'er. Her jager geparden thompsongazeller i susende fart. Geparden er jo verdens hurtigste pattedyr, og den kommer op over 100 Km/T på korte strækninger. 

Området er også kendt for sine løver, hvor hannerne har store sorte manker. Hvis du er heldig kan du se en leopard hvile på Pølsetræets grene under dagens varmeste timer. Sjakaler og hyener holder sammen med de skarptsynede grippe savannen ren. 

Dag 5 - Ngorongoro Conservation Area. 

Tidligt om morgenen fortsætter vi vores udforskning af Serengeti på vores kørsel Østpå mod Ngogongoro. Inden vi når frem til Ngorongoro passerer vi Olduvaikløften, hvor den kendte paleotolog familie Leakey's gravede efter spor af forhistoriske menneskelignende væsener, som levede her for ca. 2 Milloner år siden. De fandt også mange fossiler efter dyr, som idag er uddøde. Det skaber æresfrygt at stå på en af de pladser, som kan have været oprindelsen for menneskeligheden på Jorden. 

På Ngorongoro kraterets bund findes en slags "Paradisets Have". Krateret byder på circa 260 Kvadratkilometer, hvor der findes en utrolig koncentration af græsædere og rovdyr. Med lidt held har du allerede set elefanter, bøfler, løver og leoparder i Serengeti, og her i Ngorongoro håber vi at kunne tilføje Næsehornet. Vi spiser picknick lunch ved den lille kratersø. Mellem Ngorongoro og Manyara Nationalpark ligger en udslukket vulkan med navnet Ol Deani, og her findes idag et frodigt landbrugsområde. Den største bebyggelse i dette smukke landskab er byen Karatu den største bebyggelse. Under den tyske kolonialperiode fra 1885 til 1918, hvor landet hed Tanganyika, blev de mange kaffefarme i Karatuområdet etableret. Vi bor på en hyggelig lodge i udkanten af Karatu, hvor du kan nyde svømmepølen og fordøje indtrykkene fra de seneste dage på savannen. 

Dag 6 - Safari i Tarangire Nationalpark. 

Tarangire Nationalparken byder på et åbent landskab, som veksler mellem busksavanne og skove med fantastiske baobabtræer. Her findes der rigeligt med storvildt, specielt under tørperioderne, og mængder af fugle året om. Du har gode chancer for at se store mængder med elefanter her. De holder landskabet åbent ved at vælte træer og buske, mens de hele tiden leder efter føde. 

Dag 7 - Stonetown. 

Så er safarituren kommet til sin afslutning. Vi kører fra lodgen efter morgenmaden, og får en sidste safarioplevelse på vej ud gennem parken. Når vi vel er tilbage på den asfalterede vej kører vi til Arusha, hvor vi spiser frokost. Derefter takker Tema's rejseleder farvel. 

Om eftermiddagen flyver du fra Arusha til Zanzibar (du får billeten til denne flyvning under rejsens gang), hvor du bliver mødt af en engelsktalende guide som leder dig til Sayyida Hotel & Spa. Her har du mulighed for at gå egne opdagelsesrejser i de små gyder og besøge den Anglikanske kirke samt det gamle slavemarked. Om aftenen kan vi anbefale et besøg ved madmarkedet ved Forodhani Gardens, hvor du måske nyder en Zanzibar pizza. 

Dag 8 - Krydderitur på vej til stranden. 

Efter morgenmaden forlader du hotellet, og en engelsktalende lokalguide tager dig med på en udflugt til en af Zanzibars mange krydderiplantager. Når du har nydt duftene og smagt på de forskellige krydderier afsluttes udflugten på øens Østkyst, hvor du skal bo de tre kommende dage. Nu har du nogle dage til at fordøje alle indtryk, og til at hvile ud og nyde stranden og havet. Under de afslappende dage findes der mulighed for at deltage i mange aktiviteter, så som snorkling, båduflugter og mere. Dette kan arrangeres via hotellet eller af vores agents repræsentant. Du får mere information om dette ved ankomsten eller ved hotellets informationsskranke. 

Dag 9 og 10 - Frie dage på Zanzibar. 

Afslappende og eksotisk ophold på Blue Bay Resor & Spa med helpension. Dag 11 - Hjemrejse. Afrejse til Danmark via Dar Es Salaam og Istanbul. Flymåltider indgår. 

Dag 12 - Hjemkomst. 

Hjemkomst til Danmark.

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r København- Tanzania
• Samtlige overnatninger
• 11 x morgenmad
• 10 x frokost
• 10 x middag
• Entreer og udflugter ifølge program
• TEMAs rejseleder

REJSEFAKTA

Dag 1.

Danmark til Arusha via Istanbul. Flymåltider indgår.

Dag 2.

Arusha - Lake Manyara, 120 Km. Landsbybesøg og safari i Lake Manyara Nationalpark. Morgenmad, picknickfrokost og middag indgår. En overnatning på lodge ved Lake Manyara Nationalpark.

Dag 3.

Manyara - Serengeti, 270 Km. Safari i Serengeti. Helpension indgår. To overnatninger på lodge i Serengeti Nationalpark.

Dag 4.

Morgen- og eftermiddagssafari i Serengeti. Helpension indgår.

Dag 5.

Serengeti-Ngorongoro-Karatu, 180 Km. Safari i Ngorongorokrateret. Morgenmad, picknickfrokost og middag indgår. En overnatning på lodge i Karatu.

Dag 6.

Karatu-Tarangire, 100 Km. Safari i Tarangire Nationalpark. Helpension indgår. En overnatning på lodge i Tarangire Nationalpark.

Dag 7.

Tarangire-Arusha-Zanzibar. Jeeptransfer 140 Km og siden indrigesfly til Zanzibar. Morgenmad og frokost indgår. En overnatning på hotel i Stonetown på Zanzibar.

Dag 8.

Udflugt til kryddderiplantage. Transport Stonetown til øens Østkyst. Helpension indgår. Tre overnatninger på resort på Zanzibar.

Dag 9 og 10.

Sol- og badedage på Zanzibar. Helpension indgår.

Dag 11.

Zanzibar til Danmark. Transport og flyrejse. Morgenmad og flymåltider indgår.

Dag 12.

Hjemkomst Danmark.

Tanzania

Befolkning 49.000.000Landets areal 945.090 km²Valuta Tanzanisk shillingReligion Kristne 62 %, muslimer 35 %); små grupper af tilhængere af hinduisme, buddhisme, bahai og traditionelle afrikanske religioner.Sprog Engelsk og swahili (kiswahili) er det officielle sprog; På Zanzibar og Pemba tales arabisk. Derudover et stort antal lokale sprog.

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår:

Flyrejse Nairobi/Zanzibar t/r, øvrige transporter iflg. program, del i dobbeltværelse på hotel, lodge eller permanent teltlejr, måltider iflg. rejsefakta, TEMAs svenske rejseleder, entreer og udflugter, hvor intet andet er anført.

Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Programændringer:

Dagsprogrammet på safariugen kan blive afviklet i en anden rækkefølge end den oplyste.

Safari:

JeepsI Tanzania rejser du med firehjulstrukne jeeps med opfældeligt tag. Der er max. seks rejsende i hver jeep, det vil sige, at alle er garanteret en vinduesplads. Taget kan åbnes for at give de bedste fotomuligheder når man er ude på et såkaldt game drive = safaritur i nationalparken.

Bagagen:

Pak gerne i bløde tasker, da der er begrænset plads i safariens jeeps. Del bagagen op, så du kun medbringer det du skal bruge under safarien. Den øvrige bagage opbevares hos vores lokale samarbejdspartner i Arusha frem til afrejsen mod Zanzibar.

Pakketips:

– Plastikposer. Gode til at beskytte dit elektroniske udstyr mod fugt og mudde.

– Lommelygte. På grund af energi- og vandrationering lukker mange lodger af for både varmt vand og el på visse tidspunkter.

– Kamera.

– Kikkert med forstørrelsesgrad 8-10. Nogle rejsende kan opdager, at en god kikkert til og med kan være mere værd end et kamera på safarien.

– Adapter til afrikanske stikkontaker. Mange steder i Tanzania benyttes stadig den britiske stikkontaktsmodel (commonwealth-model) med tre stik.

Vaccinationer:

Tal med din læge i god tid inden afrejsen. Ved indrejse til Tanzania er det nu et krav, at alle skal være vaccineret mod Gul Feber, medbring dit vaccinationskort, så du kan vise det på forespørgsel. I visse tilfælde kan ældre personer af helbredsmæssige årsager nægtes en Gul Feber-vaccine. I så fald skal du bede din læge om at skrive en attest på engelsk, hvor det fremgår, at du på grund af helbredsmæssige årsager ikke kan tage vaccinen. Så er der ingen problemer med at komme ind i landet.

Hos Danske Lægers Vaccinations Service, som har klinikker i hele landet, kan du altid få opdateret rådgivning og relevante vaccinationer.

Tlf.: 70 25 40 80.

Hjemmeside: www.sikkerrejse.dk

E-mail: info@sikkerrejse.dk

Fotografering:

På safarien ser du de vilde dyr i deres rette miljø og beskyttede områder. Det betyder at man ofte forbliver på afstand af dyrene, hellere end at køre for tæt på dem, så de ikke bliver forstyrret. Teleobjektiv er nødvendigt for at tage gode dyrebilleder, 135 mm. kan række til store dyr, men for mindre dyr og fugle er 300-400mm nødvendigt.

Tag ekstra memorycard alternativt film med hjemmefra! Regn med at du bruger en hel del film, hvis du ikke bruger digitalt udstyr.

At fotografere mennesker du møder, kan være følsomt. Før var det, ifølge loven, forbudt at fotografere en af folkegrupperne, Masaierne. Det er kun ifølge aftale med dem du kan tage billeder af dem og du bør på forhånd aftale en pris.

Det er i det hele taget en god idé at spørge om lov først, før du tager et billede. Man må aldrig fotografere personale i uniform (politi, militær og parkeringsvagter).

Valuta:

Tanzaniske Shilling.

Vi anbefaler at du medbringer US dollar og har dem med i små sedler på forhånd. Der er mulighed for veksling på DAG 2, i Arusha, på et vekslebureau. De fleste hoteller/lodge accepterer de normalekreditkort.

Under safarien indgår helpension, derfor behøver du ikke regne med andre udgifter end personlig drikkepenge, drikkevarer til mad, samt eventuelle køb af souveinir og kunsthåndværk.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Drikkepenge:

Drikkepenge er meget normalt. Du kan give drikkepenge til, bla chauffører, bærere, tjenere, og rengøringspersonale. (for en uges safari anbefales det at give 50 USD per person). Spørg din TEMA-guide til råds på stedet om, hvor meget du skal give til de forskellige personer.

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Under safarien befinder du dig nær Ækvator, men tænk på, at nordlige Tanzania er et højlandsområde. Serengeti og Ngorongoro ligger i en højde af 1.500-2.600 m. Om dagen er det som regel varmt, med stærk sol oh temperature over 30 grader. Fra juni-august kan temperaturen i Ngorongoro falde ned til under 0 grader om natten. Hotellerne/lodgen er ikke så velisoleret som herhjemme, og natkulden kan trænge igennem.

På Zanzibar er det varmt døgnet rundt. Døgnets min.temperatur ligger sjældent under 25 grader.

Påklædning:

Under dagsetaperne er det bedst i bekvemt og løstsiddende tøj. Shorts og kjoler kan som regel anvendes om dagen, men du bør have lange bukser og langærmede bluser med, for at beskytte dig mod myg og stærk sol.

Du bør også have bekvemme sko med. En hat og solbriller er nødvendige pga den stærke sol. Om morgenen/aftenen kan du få behov for en let jakke. Badetøj kan bruges både ved swimmingpools i lodgen og på hotellet på Zanzibar.

Øvrigt:

Med tanke på, at vi befinder os i Afrikas bush er standarden på safariens lodges og teltcamps god. Værelserne og teltene er rene og stort set insektfrie. De er udstyret med badekar/bruser og toilet samt senge med myggenet.

På Zanzibar repræsenteres TEMA Rejser af vores lokale agent, som sørger for transporten mellem hotel og lufthavn. TEMAs rejseleder følger ikke med til Zanzibar! Hotellet på Zanzibar tilbyder mange forskellige aktiviteter og udflugter, som f.eks. snorkling og dykning.

I forbindelse med sol- og badedagene på Zanzibar er der mulighed for en række aktiviteter, som snorkling, bådudflugter, udflugt til Ston Town og lignende. Det arrangeres i hotellets regi eller af vores lokale samarbejdspartner. Du modtager information ved hotellets informationsskranke efter ankomsten. Læs mere om hotellet på dets hjemmeside:

Blue Bay Beach Resort and Spa

Observer:

Indenrigsbilletterne til/fra Zanzibar bestilles lokalt af vores agent. Disse flybilletter modtager du i løbet af rejsen.

Lodges/Hoteller:

Fra afrejsen 7/10 2018 bytter vi lodges i Arusha, MAnyara, Serengeti og Ngorongoro, fra Serena Hotels til Wildlife Lodges (Hotels & Lodges Tanzania Ltd.). 

På afrejsen under juleferien 2018, 22 og 26 december, flyver vi med Turkish Airlines, og der findes derfor et seperat dagsprogram for disse afrejser.

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.


Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2018-12-22 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Istanbul
2018-12-22
11:50
2018-12-22
17:05
Turkish Airlines, 1784
Istanbul
Kilimanjaro
2018-12-22
20:30
2018-12-23
05:55
Turkish Airlines, 567
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Istanbul
2019-01-02
04:00
2019-01-02
11:35
Turkish Airlines, 604
Istanbul
Copenhagen
2019-01-02
15:35
2019-01-02
17:05
Turkish Airlines, 1785
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 38 950 DKK Forespørgsel
2019-01-16 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-01-16
06:00
2019-01-16
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-01-16
10:00
2019-01-16
20:40
K L M, 569
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-01-26
23:55
2019-01-27
07:30
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-01-27
09:55
2019-01-27
11:20
K L M, 1127
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 29 690 DKK Alt optaget
2019-01-23 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-01-23
06:00
2019-01-23
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-01-23
10:15
2019-01-23
20:40
K L M, 569
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-02-02
23:55
2019-02-03
07:10
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-02-03
09:55
2019-02-03
11:20
K L M, 1127
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 29 950 DKK Forespørgsel
2019-02-06 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-02-06
06:00
2019-02-06
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-02-06
10:00
2019-02-06
20:40
K L M, 569
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-02-16
23:55
2019-02-17
07:30
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-02-17
09:55
2019-02-17
11:20
K L M, 1127
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 32 690 DKK Forespørgsel
2019-02-13 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-02-13
06:00
2019-02-13
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-02-13
10:00
2019-02-13
20:40
K L M, 569
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-02-23
23:55
2019-02-24
07:30
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-02-24
09:55
2019-02-24
11:20
K L M, 1127
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 32 990 DKK 2 ledige pladser Bestil
2019-02-20 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2018-02-20
06:00
2018-02-20
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2018-02-20
10:00
2018-02-20
20:40
K L M, 569
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2018-03-02
23:55
2018-03-03
07:30
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2018-03-03
09:55
2018-03-03
11:20
K L M, 1127
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 32 500 DKK 4 ledige pladser Bestil
2019-04-14 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-04-14
06:00
2019-04-14
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-04-14
10:35
2019-04-14
20:20
K L M, 567
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-04-24
23:15
2019-04-25
07:40
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-04-25
09:45
2019-04-25
11:05
K L M, 1127
12 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 28 990 DKK 4 ledige pladser Bestil
2019-10-17 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-10-17
06:00
2019-10-17
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-10-17
10:35
2019-10-17
19:55
K L M, 571
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-10-27
23:15
2019-10-28
07:10
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-10-28
09:45
2019-10-28
11:05
K L M, 1127
13 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 30 990 DKK 2 ledige pladser Bestil
2019-10-24 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-10-24
06:00
2019-10-24
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-10-24
10:35
2019-10-24
19:55
K L M, 571
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-11-03
23:50
2019-11-04
07:10
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-11-04
09:55
2019-11-04
11:20
K L M, 1127
13 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 30 850 DKK 4 ledige pladser Bestil
2019-11-14 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-11-14
06:00
2019-11-14
07:25
K L M, 1124
Amsterdam
Kilimanjaro
2019-11-14
10:35
2019-11-14
20:20
K L M, 567
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dar es Salaam
Amsterdam
2019-11-24
23:15
2019-11-25
07:40
K L M, 569
Amsterdam
Copenhagen
2019-11-25
09:45
2019-11-25
11:05
K L M, 1127
13 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 30 890 DKK 4 ledige pladser Bestil
2020-01-09 14 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 31 750 DKK 4 ledige pladser Bestil
2020-01-23 14 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 31 750 DKK 4 ledige pladser Bestil
2020-02-06 14 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 31 750 DKK 4 ledige pladser Bestil
2020-02-20 14 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 31 750 DKK 4 ledige pladser Bestil
2020-04-02 14 dage Safari i Serengeti med Zanzibar København 29 990 DKK 4 ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • Fly & hotel
 • Serviceafgifter
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • TEMAs rejseleder
 • Se dagsprogrammet
 
XClose