Vandreferie i Sierra Nevadaog en udflugt til Alhambra

Vandreture langs naturskønne stier på de sydlige skråninger af Sierra Nevadas bjerge i Andalusien. Hvide byer, opdyrkede terrasser og grønne kløfter kanter vores vej. I det fjerne ses de sneklædte bjergtoppe. Foruden naturoplevelserne ser du også spor af det gamle mauriske kongedømmes højtstående kultur, og i deres tidligere hovedstad Granada, besøger vi det eventyrligt udsmykkede Alhambra.

REJSEFAKTA

Lande: Spanien

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 3, krævende

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-24 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Vandretur ved Poqueirakløften
 • Hvide byer i Las Alpuharras
 • Det mauriske Granada
 • Alhambra paladset
 • Trevelez - en af Spaniens højest beliggende byer

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Malaga t/r, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge program, TEMAs skandinaviske rejseleder, entreer og samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er oplyst.

Valuta:

Euro (EUR).

De mest almindelige bank- og kreditkort fungerer i de fleste butikker. Der findes hæveautomater.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Hoteller:

År 2019 samarbejder Tema med flere forskellige hoteller i Sierra Nevada. Eftersom hotellerne er mindre og med begrænset kapacitet, så veksler vi mellem dem alt efter hvilken afrejsedato vi har. Dagsprogrammet vil blive tilpasset hotelalternativet, så rækkefølgen i de forskellige aktiviteter kan omveksles. 

Hotellerne i Sierra Nevada:

Hotel Alcadima

Hotel Villa de Bubion

Hotel Real de Poqueira

Vandreturene:

Sierra Nevada har kuperet terræn og visse vandreture kan være anstrengende, da de foregår i en højde fra ca. 1500 og op til 3.400 m.o.h..For at få udbytte af disse rejser, skal du have en god kondition og friske ben, da visse dagestaper er lange med store niveauforskelle, og indeholder en del stejl partier. Andre vandreture er lettere.

Skulle du en dag ønske at fravælge en vandretur er det ikke noget problem, blot du i god tid, dagen inden, meddeler det til rejselederen. Rejselederen vil anvise lettere og kortere vandretur for dem, der måtte ønske det.

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Tidligt om foråret og sent om efteråret kan der være køligt, specielt om morgenen. Det er ikke usædvanligt med temperaturer under frysepunktet oppe i højderne i Sierra Nevada. Du bør medbringe kraftige vandrestøvler, en vindjakke og en varm trøje.

Du har brug for rigtige vandrestøvler, en vindjakke og en varm trøje. Denne vandreferie er en af vores mest krævende – muligvis den hårdeste - ikke så meget på grund af vandreturens løngde, men fordi vi vandrer i store højder.

Læs om vandreture og udstyrsliste her.

Drikkepenge:

Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris. Istedet anbefaler vi dig at beregne 45 EURO per person til chauffører, restaurantpersonale og diverse guider. Beløbet indsamles på plads af TEMA rejselederen og fordeles på passende vis.  

Programændringer

Der er mange vandremuligheder i Sierra Nevada og nogle gange kan nogle af de beskrevne dagsture blive erstattet af et andet alternativ, afhængig af vejr og vind.

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.


Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.