Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håbfra Boerland til Kapstaden

Denne Sydafrika rejse, giver dig nøglen til det fascinerende og kontrastfyldte lands store seværdigheder. Du starter i Johannesburg med et besøg i Soweto, passerer majestætiske Blyde River Canyon og kommer tæt på vildtlivet i Krugerparken. Turen langs den naturskønne Garden Route tager dig med til Kapstaden, hvor rejsen afrundes med en udflugt til Sydafrikas mest fornemme vindistrikter, Paarl og Stellenbosch.

REJSEFAKTA

Lande: Sydafrika

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 17 dage

Gruppens størrelse: 20-29 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Soweto
 • Safari i Krugerparken oh Hluhluwe
 • Kongeriget Swaziland
 • Hval- og delfinsafari samt vinsmagning
 • Kapstaden og Kap Det Gode Håb

Dagsprogram
Sommer 2018

Dag 1 - Afrejse til Sydafrika

Afrejse om eftermiddagen fra Danmark med rutefly.

Dag 2 - Ankomst og udflugt til Soweto

I løbet af formiddagen lander du i Johannesburg. Efter ankomsten mødes du af din TEMA-rejseleder, der tager os direkte med på rejsens første udflugt. Her får vi en orientering i det moderne Sydafrikas historie, hvor Soweto spillede en betydningsfuld rolle, og var et vigtig centrum for modstanden apartheidregimet. Selv om Soweto er delvist fattigt, er det ikke et slumområde. Her bor mennesker fra alle sociale lag.Efter en fælles frokost, rejser vi tilbage til Johannesburg og Sandton. Resten af dagen er fri til egne aktiviteter.

Dag 3 - Blyde River Canyon

Efter morgenmaden forlader vi Johannesburg og rejser i nordøstlig retning til Mpumalanga. I dag skal vi opleve et af det sydlige Afrikas mægtigste naturscener, Blyde River Canyon. Det er en majestætisk kløft med næsten kilometerhøje bjergvægge. Her ligger også Bourks Luck Pothole med de enorme eroderede "gryder" og flere vandfald.Sidst på eftermiddagen kommer vi til smukke og idylliske Hazyview, der er et lille landbrugssamfund, primært kendt for sine bananplantager. Navnet Hazyview hentyder til den varmedis, der i sommerens varmeste dage ofte indhylder det lille samfund. Nærheden til nogle af landets mest spektakulære naturområder som Blyde River Canyon og Kruger National Park, har medført opførelsen af hyggelige hoteller, og muligheder for skønne friluftsaktiviteter som f.eks. golf.

Her bor vi en nat. 

Dag 4 - Kruger National Park

De beskyttede områder i det østlige Mpumalanga omfatter sammenlagt et areal, der er lige så stort som Skåne, Halland og Blekinge. Landskabet veksler mellem åben savanne og et kuperet terræn med krat.

Krugerparken, en af Afrikas mest kendte og velholdte nationalparker, kan måle sig med de store reservater i Østafrika. Den blev grundlagt som et jagtreservat allerede i 1898 af præsident Paul Kruger i den daværende republik Transvaal, dengang betydeligt mindre end i dag. Området, der ligger mellem Crocodile River i syd og Limpopo River i nord, er 60 km bredt og 350 km langt, totalt over 21.000 km2.

I dette enorme vildtreservat er der i dag registreret min. 500 fuglearter, 114 reptilarter, 49 fiskearter, 23.000 plantearter og 147 pattedyrsarter. I løbet af to dage får vi et uforglemmeligt indblik i afrikansk natur og dyreliv.

 Vi forlader Hazyview om formiddagen og kører ind i Krugerparken med en bus, der bringer os sydpå gennem den afrikanske vildmark til vores lodge ved Krugerparkens sydlige grænse.

Dag 5 - Safari i Krugerparken

Hele dagen tilbringer vi i Krugerparken. I åbne terrængående køretøjer udforsker vi dele af den enorme nationalpark. Der er her muligheder for at se de "fem store", det vil sige løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn. 

 Den bedste måde at søge efter dyr og planter på, er ved i første omgang at forstå hvilken type af vegetation de trives i. Man plejer at inddele Krugerparken i 16 forskellige såkaldte økozoner. Generelt skifter landskabet fra fladt til let kuperet. Gennemsnitshøjden over havet er 260 m, og der er mest kuperet langs den østlige grænse.

 Klimaet er subtropisk med en gennemsnitstemperatur på 30 grader i januar og 23 grader i juli. Heftige men korte regnbyger kan forekomme mellem november og februar.

 Det er dog ikke en selvfølge, at vi ser de dyr vi har lyst til. Men der er stor sandsynlighed for at møde de allerstørste dyr som elefant, giraf, flodhest, de større antiloper og løver. Og med lidt held kan vi også få øje på den sky og velkamouflerede leopard. Fuglelivet fascinerer med sin mangfoldighed, og vi ser mange ejendommelige og eksotiske arter.

Dag 6 - En nat i kongeriget Swaziland

Rejsen fortsætter sydpå, når vi i dag forlader Sydafrika for et døgns tid. Allerede om formiddagen når vi frem til grænsestationen mellem Sydafrika og Swaziland. Hav dit pas klart. Det lille selvstændige kongerige byder på et frodigt og grønt landskab med mange landbrug, men også store industrielt drevne landbrug. Landet har et betydningsfuldt skovbrug og anseelige mineralforekomster, hvis råvarer står for den vigtigste eksport. Vi foretager flere interessante stop i løbet af dagen, blandt andet besøger vi et glasværk.

Swaziland ligger indeklemt mellem Sydafrika og Moçambique, med høje bjerge i vest, der skråner ned i en sydøstlige retning i et betydeligt fladere landskab.

Hotellet byder på en skøn og rolig eftermiddag. Om aftenen serveres middag.

Dag 7 - Zulus og St Lucia

Tidligt om morgenen går rejsen videre sydpå mod Sydafrika og provinsen Kwazulu-Natal, der er zulufolkets tilholdssted. Her bor også store dele af landets "indiske" befolkning. Landskabet domineres af enorme sukkerrørsplantager og tætte skove med eukalyptustræer.

Målet for dagen er St Lucia, hvor Afrikas største floddelta af samme navn ligger. Siden slutningen af 90'erne har floddeltaet været med på Unescos liste over verdensnaturarve. Området er på mange måder enestående, bl.a. fordi det indeholder en række forskellige økosystemer.

St Lucia er også en lille ferieby, der tiltrækker indenlandsk turisme med vandsport og fiskeri. Her bor vi i to nætter.

Aftenen er fri til egne aktiviteter.

Dag 8 - Safariudflugt med Cape Vidal

Idag venter en spændede safariudflugt i dette fascinerende naturområde som består af fem forskellige økosystemer og derved udgør et unikt landskab. Nationalparken på 3 320 km2 har tre større søsystem, og antallet af dyrearter her overgår Krugerparken, på trods af at Krugerparken er 6 gange større. I løbet af dagens tur får vi et godt indblik i Nationalparken og forhåbentlig oplever vi magien i denne unikke vildmark, som byder på store kontraster og stor skønhed.Vi kører fra hotellet om morgenen. Udflugten inkluderer game drive, hvor vi spotter dyr i parken, vi tager en kortere vandring som blandt andet byder på en skøn udsigt over St. Lucias floddelta, med det Indiske Ocean og det gyldne sand, som har dannet enorme sandbakker.

Vi skal også hygge med te og hjemmebag idag og vi får en dejlig frokost; en sydafrikansk barbecue, en såkaldt braai .Hvis havet tillader det, så vil der være tid til et dyp eller snorkling i det Indiske Ocean. I løbet af dagen bydes vi også på en drink og skal møde en gruppe unge zuluer, som skal vise nogle traditionelle krigsdanse.Aftenen vil derefter være fri til egne oplevelser. Vær opmærksom på, at vi tilpasser dagsprogrammet efter vejr og vind, og andre modsvarende aktiviteter kan tilbydes som alternativ, hvis omstændighederne nødvendiggør det.

Dag 9 - Durban og Port Elizabeth 

Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen sydpå til Sydafrikas tredjestørste by, og det østlige Afrikas største havn, Durban. Det er en anderledes storby med en meget stor indisk befolkning.

Vi kører en panoramatur gennem Durban, der fik en ordentlig ansigtsløftning i forbindelse med fodbold-VM. Besøget afsluttes med frokost. Derefter fortsætter vi til den nye lufthavn for en kortere flyrejse (ca. en time) til Port Elizabeth, hvor vi overnatter.

Dag 10 - Tsitsikamma og østers

Vi indleder med et spændende stop i Tsitsikamma National Park, som er kendt for sin overdådige vegetation. Her går vi en lille tur frem til den berømte hængebro nede ved havet. Hvis vejret tillader det gives også tid til et dyb i havet. Langs kysten ligger flere meget populærer kystområder. Et af dem er, Plettenberg eller Plett kort og godt, hvis meget spektakulærer omgivelser og naturskønne strande lokker surfere og Sydafrikas mere velhavende befolkning hertil. Lidt længere vestpå ligger Knysna, hvor vi har de kommende to overnatninger.

Her har mange håndværkere og kunstnere slået sig ned og atmosfæren er afslappet, charmerende og bohemisk. Knysna ligger ved en unikt beskyttet bugt med en smal passage ud til havet. Forudsætningerne for god østersdyrkning er alletiders her. Sydafrikas mest kende østers kommer også herfra.Aftenen er fri til egne gåture og oplevelser. Byen er fyldt med spændende små boder, butikker og restauranter. Og naturligvis er det her du skal spise østers, hvis du kan lide østers. For de fås ikke bedre.

Dag 11 - Delfin- og hvalsafari

Fra hotellet er der en kort gåtur ned til havnen.

På grund af de kraftige skovbrænde i området i 2017, besøger vi ikke længere Featherbed reservatet. Istedet tager vi ud på en spændende hval- og delfinsafari fra Plettenberg Bay. Efter morgenmaden kører vi mod Plettenberg Bay, som er et af Sydafrika's mest eksklusive strand- og badeområder. Vores bådfærd starter fra Central Beach, og snart har vi store chancer for at se grupper af de legelystne Øresvin (Bottlenose Dolphin), og måske også den mere sjældne Pukkel-delfin. I perioden fra januar til marts kan vi se almindelige delfiner, og afhængigt af tidsperiode kan vi se forskellige arter af hvaler, så som Sydkapere, Pukkelhvaler og Finhvaler. Pelssælen trives langs hele Sydafrika's Sydkyst, så dem kan vi se samt deres nemesis, den Hvide Haj.

Vi følger naturreservatet Robbergs smukke kyst tilbage til Central Beach.

Ved tilbagekomsten til Knysna er resten af dagen er fri til egne aktiviteter.

Dag 12 - Historiske byer og vingårde

Ca en time fra Knysna ligger Mossel Bay, et historisk sted, dom ligger smukt ved det Indiske Ocean. Det var her portugiseren Bartolomeu Dias ankom den 3. februar 1488. Da havde han rundet både Det Gode Håb odden og Afrikas sydligste odde Cape Agulhas som den første europæer nogensinde.Landskabet vi færdes gennem, er meget afvekslende gennem bjerge og enorme hvedemarker. Med lidt held, vil vi på denne rejse se en af Sydafrikas mest fascinerende fugle, den udrydningstruede blåtrane.Ved frokosttid er vi fremme ved en af Sydafrikas smukkeste og ældste byer, Swellendam.

Efter en skøn frokostpause i byen, fortsætter vi med bussen forbi hvedemarkerne, som snart går over i vinmarker og frugtplantager med ferskner, æbler og pærer.Vi er nu inde i landets kendte vindistrikt og nyder kulturlandskabet.Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Franschhoek, som ligger helt vidunderligt emmel de høje bjerge, omringet af vinmarkerne. Mange mener at dette er den smukkeste vindal i verden. Franschhoek producerer ikke kun nogle af Sydafrikas bedset vine, men området er også et madmekka. Her findes flere internationale mesterkokke, som har åbnet restauranter.Det er ca. 300 år siden at europæiske nybyggere, nærmere betegnet franskmænd, begyndte at dyrke vine her på skråningerne. De franske vinbønder var flygtet efter at protestantismen blev forbudt i Frankrig i midten af 1600-tallet. Her startede man med vindyrkning lang tid før det begyndte i den nye verden.Den første vinstok blev plantet i Kapstaden allerede i 1655 af Jan van Riebeeck, den første guvenør. Men den virkelige produktionen tog først fart, da franskmændene kom i årene 1660–1690. Klimaet og jordskorpen er næsten perfekt for vindyrkning, næsten Midddelhavsagtig, med varme og tørre somre og svale og regnfulde vintre.

Her er nu fire officielle vinregioner, Coastal Region, Klein Karoo, Olifants River og Breed River Valley. Af de nuværende ca tredive vindidstrikter, ligger de fleste i disse regioner. De ældste vindistrikter er Constantia, Stellenbosch og Paarl.Denne aften er der fri tid til egne aktiviteter.

Dag 13 - Fra Franschhoek til Kapstaden

Efter at vi har checket ud fra hotellet, indleder vi dagen med en lille byrundtur i Franschhoek, som er en af Sydafrikas mest charmerende byer. Vi når også at besøge Hugenottmuseet og får lidt tid på egen hånd, inden vi så fortsætter til en velkendt vingård. Her smager vi på vine og nyder en skøn frokost.Efterfølgende kører vi med bussen til dagens slutdestination Cape Town, "The Mother City". Cape Town og omegn har et behageligt klima hele året. Fra midten af 1600-tallet og trehundrede år frem, var det en meget betydningsfuld havneby på søfartsruten mellem Europa og det Fjerne Østen. Byens største kendetegn er Taffelbjerget, hvor kan man tage med svævebane op til bjergets top, for i klart vejr at nyde den vidunderlige udsigt. I løbet af disse dage tager vi på en byrundtur i Cape Town med Taffelbjerget, med forbehold for vejr og vind.

Dag 14 - Pingviner og Kap det Gode Håb

Heldagsudflugt til Kap det Gode Håb. Den verdensberømte odde ligger i et naturreservat, cirka 70 km fra Kapstaden. Her findes en fascinerende flora af indlandske planter, bl.a. pelargonie og protea, langs de træløse bjergskråninger. Ved Boulders Beach er der chancer for at se kolonien med brillepingviner.

Om aftenen skal vi nyde en fælles afskedsmiddag med lokal underholdning.

Dag 15 - Fridag i Kapstaden

Fridag til egne aktiviteter. Under opholdet i Cape Town er der, i tilfælde af billetter, mulighed for på egen hånd at besøge Robben Island.

Læs under "Mere om Rejsen", hvor du kan bestille billetter inden afrejse.

Dag 16 - Afrejse til Danmark

Fri tid frem til afrejsen mod lufthavnen for hjemrejse.

Dag 17 - Hjemkomst

Hjemkomst til Danmark.

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly København  Sydafrika t/r
• Samtlige overnatninger
• 16 x morgenmad
• 6 x frokost
• 6 x middag
• Entreer og udflugter ifølge program
• TEMAs rejseleder

REJSEFAKTA

Dag 1

Afrejse fra Danmark. Flymåltider indgår.

Dag 2

Ankomst til Johannesburg. Bustransfer og udflugt til Soweto. Busrejse 100 km. Morgenmad på flyet og frokost indgår. En overnatning på hotel i Sandton.

Dag 3

Johannesburg, Sandton – Blyde River Canyon – Hazyview. 450 km. Morgenmad indgår. En overnatning på hotel i Hazyview.

Dag 4

Hazyview – Kruger National Park – Malelane. 220 km. Morgenmad og middag indgår. To overnatninger på lodge i Malelane.

Dag 5

Hel dag i Krugerparken. Morgenmad og middag indgår.

Dag 6

Malelane – Ezulwini, Swaziland. Morgenmad og middag indgår. En overnatning på lodge i Ezulwini.

Dag 7

Ezulwini – St Lucia, 370 km. Morgenmad indgår. To overnatninger på lodge i St Lucia.

Dag 8

Heldagsudflugt med safari til Cape Vidal. Zuludans, morgenmad og grillfrokost indgår.

Dag 9

St Lucia – Durban – Port Elizabeth, 275 km. Kortere byrundtur i Durban. Transfer og indenrigsfly til Port Elizabeth. Morgenmad og frokost indgår. En overnatning på hotel i Port Elizabeth.

Dag 10

Port Elizabeth – Tsitsikamma – Knysna. Busrejse 270 km. Kortere byrundtur i Port Elizabeth. Besøg i Tsitsikamma. Morgenmad indgår. To overnatninger på hotel i Knysna

Dag 11

Udflugt til Plettenberg Bay med delfin- og hvalsafari. 70 Km buskørsel. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 12

Knysna – Mossel Bay - Swellendam – Franschhoek. Busrejse 450 km. Morgenmad og frokost indgår. En overnatning i Franschhoek.

Dag 13

Franschhoek – Cape Town, 95 km. Byrundtur med Hugenottmuseet. Vinsmagning og frokost på vingård. Kortere byrundtur i Kapstaden. Morgenmad og frokost indgår. Tre overnatninger på hotel i centrale Cape Town.

Dag 14

Udflugt til Kap det Gode Håb, busrejse 130 km. Besøg i nationalparken Cape Peninsula og pingvinkolonien i Simonstown. Morgenmad og afskedsmiddag med show indgår.

Dag 15

Cape Town. Fridag til egne oplevelser. Morgenmad indgår.

Dag 16

Fri tid frem til afrejsen mod lufthavnen for hjemrejse. Morgenmad indgår.

Dag 17

Hjemkomst til Danmark.

Sydafrika

Befolkning 55.000.000 

Landets areal 1.221.037 km²  Valuta Rand (SAR) Religion Kristendom (ofte med indslag af traditionelle oprindelige religioner), relativt store grupper af hinduer, muslimer og jøder.  Sprog Elleve sprog med officiel status: Engelsk, afrikaans, ndebele, nordsotho, sydsotho, siswati (swazi), tsonga, tswana, venda, xhosa og zulu

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Fly København - Johannesburg, Durban - Port Elizabeth og retur fra Kapstaden via Johannesburg, busrejser ifølge program, del i dobbeltværelse med douche/ toilet på hoteller/lodger, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs svenske rejseleder, entreer og alle udflugter, hvor intet andet er anført.

Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Den lokale valuta er sydafrikanske rand (ZAR). Medbring gerne et mindre beløb i sydafrikanske rand til starten af rejsen. Øvrig valuta kan du nemt skaffe i hæveautomater. Kreditkort accepteres generelt og kan benyttes i de fleste bankomater.

Drikkepenge:

I Sydafrika er det normalt at betale drikkepenge ved restaurant- og cafébesøg. 10% er normalt, hvis man har været tilfreds med servicen. Ved fælles måltider er drikkepenge inkluderet, ligesom vi giver drikkepenge til bagagebærere.

Drikkepenge til chauffører og lokalguider indgår ikke i rejsens pris. Istedet anbefaler vi dig at beregne ca. 75 Euro per person til drikkepenge under rejsens gang. Vores rejseleder på plads indsamler og fordeler drikkepenge på passende steder.

Klima og beklædning:

I et så stort land som Sydafrika er der mange lokale klimazoner afhængig af breddegraden, højden over havet og afstanden til kysten. På den sydlige halvklode er årstiderne omvendte med forår i oktober - november, sommer i december - marts, efterår i april - maj samt vinter i juni - august.
Meget generelt kan man sige, at sommermånederne er varme og regnfulde mens vinteren byder på solrige, klare dage hvor temperaturen i det indre højplateau kan falde til frysepunktet om natten, men som med solens hjælp stiger til 15 - 25 grader om dagen beroende på region. Langs kysten mod Det Indiske Ocean er temperaturen altid højere.
Praktisk, let vaskbare fritidsklæder i bomuld passer godt til dagturene. En jakke og en varm trøje er nødvendig i forbindelse med kølige morgener/aftener i juni - september.
Atmosfæren på vore hoteller er relativt uformel, men et pænt sæt tøj til middage bør du medbringe. Vi anbefaler praktiske sko til gåture i natur og byer. Solhat, solbriller, kikkert til safariturene samt kamera, mange film, memorycards og ekstra batterier.
Husk badetøj. Alle hoteller vi benytter har poolområde. En regnfrakke og paraply kan også være gode at medbringe.

Vaccinationer:
Hos Danske Lægers Vaccinations Service, som har klinikker i hele landet, kan du altid få opdateret rådgivning og relevante vaccinationer.
Tlf.: 70 25 40 80.
Hjemmeside: www.sikkerrejse.dk
E-mail: info@sikkerrejse.dk

Landekode

Landsnummer til Sydafrika: +27.

Observere

Er du interesseret i at se Robben Island på fridagen i Cape Town, dag 15, er det nu nemt at bestille og købe billetter via museets hjemmeside, hvilket vi også anbefaler. Se hjemmesiden: http://www.robben-island.org.za.

Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2019-02-24 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-02-24
18:15
2019-02-24
19:45
SAS, 1635
Frankfurt
Johannesburg
2019-02-24
20:45
2019-02-25
08:25
South African, 261
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Durban
Johannesburg
2019-03-03
11:30
2019-03-03
12:35
South African, 550
Johannesburg
Port Elizabeth
2019-03-03
14:15
2019-03-03
14:15
South African, 419
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cape Town
Johannesburg
2019-03-11
15:05
2019-03-11
17:00
South African, 346
Johannesburg
Frankfurt
2019-03-11
20:15
2019-03-12
06:15
South African, 260
Frankfurt
Copenhagen
2019-03-12
09:30
2019-03-12
10:55
SAS, 640
17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 34 505 DKK Forespørgsel
2019-07-07 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-07-07
16:30
2019-07-07
17:30
SAS, 1517
London
Johannesburg
2019-07-07
19:00
2019-07-08
07:05
South African, 235
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Durban
Port Elizabeth
2019-07-14
15:40
2019-07-14
17:05
South African, 1334
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Johannesburg
London
2019-07-22
20:00
2019-07-23
06:25
South African, 234
London
Copenhagen
2019-07-23
09:50
2019-07-23
12:40
SAS, 502
17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 33 190 DKK 4 ledige pladser Bestil
2019-10-13 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-10-13
15:00
2019-10-13
16:00
SAS, 505
London
Johannesburg
2019-10-13
19:00
2019-10-14
07:05
South African, 235
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Durban
Port Elizabeth
2019-10-20
15:40
2019-10-20
17:05
South African, 1334
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Johannesburg
Munich
2019-10-28
21:15
2019-10-29
07:00
South African, 264
London
Copenhagen
2019-10-29
09:50
2019-10-29
12:40
SAS, 502
17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 32 850 DKK 2 ledige pladser Bestil
2019-11-17 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-11-17
14:35
2019-11-17
16:05
Lufthansa, 829
Frankfurt
Johannesburg
2019-11-17
20:45
2019-11-18
08:25
South African, 261
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Durban
Port Elizabeth
2019-11-24
15:40
2019-11-24
17:05
South African, 1334
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Johannesburg
Munich
2019-12-02
21:15
2019-12-03
07:00
South African, 264
Munich
Copenhagen
2019-12-03
11:05
2019-12-03
12:45
Lufthansa, 2442
17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 33 290 DKK 6 ledige pladser Bestil
2019-12-15 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 35 990 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-01-12 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 34 180 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-02-02 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 34 180 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-02-23 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 335 990 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-03-01 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 34 175 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-07-12 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 35 195 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-10-25 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 35 195 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-11-08 17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 35 195 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-11-15 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2020-11-15
18:25
2020-11-15
19:30
SAS, 1507
London
Johannesburg
2020-11-15
21:05
2020-11-16
10:15
South African, 237
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Johannesburg
London
2020-11-30
21:55
2020-12-01
07:20
South African, 236
London
Copenhagen
2020-12-01
09:55
2020-12-01
12:50
SAS, 502
17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 35 195 DKK 6 ledige pladser Bestil
2020-11-22 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2020-11-22
18:25
2020-11-22
19:30
SAS, 1507
London
Johannesburg
2020-11-22
21:05
2020-11-23
10:15
South African, 237
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Johannesburg
London
2020-12-07
21:55
2020-12-08
07:20
South African, 236
London
Copenhagen
2020-12-08
09:55
2020-12-08
12:50
SAS, 502
17 dage Sydafrika - fra Boerland til Kap det Gode Håb København 35 195 DKK Forespørgsel

I vores rejser indgår altid

 • Fly & hotel
 • Serviceafgifter
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • TEMAs rejseleder
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose