Sansernes Provencemed den franske riviera

Her i kunstnernes og livsnydernes landskab tager vi dig ikke bare med til de mest kendte steder, men også til de ukendte. Du oplever både lyset over Provences lavendelmarker samt gotiske katedraler og shoppinggader i Rivieraens byer. Avignon, Arles, Aix-en-Provence, Cannes og Nice er nogle af højdepunkterne på en rejse, der også giver dig mulighed for at prøvesmage vin, olivenolie og trøfler.

REJSEFAKTA

Lande: Frankrig

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 20-30 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Avignon med kloster og slot
 • I Van Goghs fodspor i Arles
 • Oliven og vin
 • Byrundtur i Nice med Chagallmuseet
 • Aix-en-Provence og Cézannes atelier

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Nice t/r, øvrige transporter i henhold til programmet, delt dobbeltværelse, TEMAs skandinaviske rejseleder, måltider, udflugter, aktiviteter og entréer i henhold til rejsefakta og program, medmindre andet er angivet.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Valuta: Euro
For mere information om valutakurs, kontakt bank- eller vekselkontor.

Almindelige bank- og kreditkort accepteres i de fleste butikker og restauranter.

Klima og beklædning:

I begyndelsen og slutningen af sæsonen kan Frankrig have køligt vejr om morgenen og om aftenen, og regnbyger kan forekomme. Medbring derfor varmere tøj samt et regnslag, som er let at pakke sammen. Generelt kan du regne med behageligt sommervejr. Hvad angår aftentøj på restauranter o.l. er franskmændene ikke overdrevet formelle, men det er god skik at skifte før middagen. Det vigtigste er måske et par bekvemme sko, der er gået godt til, til ture i naturen, i byerne og på museer.

Drikkepenge:

Med TEMA-rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og lokal skik og brug. Måske kan der være forhold, du ikke synes om, eller ikke er vant til, for eksempel skikken med drikkepenge. TEMA-rejselederen kan give dig råd om, hvilket beløb der er "passende" at give, men afskaffe drikkepengesystemet kan vi ikke.

Drikkepenge til hotellernes bagagebærere og restaurantpersonale ved fælles måltider står TEMA-rejser for. Drikkepenge til lokalguider og chauffører i løbet af rejsen er sværere at inkludere, da deres service er personlig og kan opfattes forskelligt af den enkelte. Vi vil dog understrege, at det er helt frivilligt at give drikkepenge.

Hotelinformation

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose