Sydamerika - en rejse over AndesbjergeneBuenos Aires, Santiago og Rio

Rejsen over Andesbjergene begynder i dynamiske Buenos Aires. Sidenhen rejser vi på Patagoniens gletschersøer forbi koniske vulkaner og kølige regnskove. Vi går på fiskemarked ved Stillehavet, smager vine i Casa Blanca dalen og i Sydamerikas vinmekka Mendoza. Efter Iguazu og Sydamerikas største vandfald afsluttes rundrejsen med nogle skønne dage i Rio de Janeiro ved Copacabana.

REJSEFAKTA

Lande: Argentina, Brasilien, Chile

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 17 dage

Gruppens størrelse: 19-26 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Buenos Aires og Tango
 • Patagoniens alpelandskab
 • Mad og vin i Mendoza
 • Vandfaldene i Iguazu
 • Rio de Janeiro

Dagsprogram
2020

Dag 1 - Afrejse til Buenos Aires.

Afrejse fra Danmark til Buenos Aires. Ankomst den efterfølgende dag.

Dag 2 - Buenos Aires. 

Efter flyrejse og transfer i Buenos Aires lufthavn, mødes du med rejselederen eller vores lokale samarbejdspartner i ankomsthallen. Derefter kører bussen frem til hotellet i centrum. TEMA har valgt at forhøje hotelkvaliteten på disse rejser, så du bor på nogle af de bedste hoteller med de bedste placeringer under hele rejsen.

Buenos Aires blev grundlagt i 1500-tallet mellem Pampas sletten i syd og den brede Rio de la Plata i nord.I bymidten ser man stadig den oprindelige byplan med gader og kvarterer grupperet rundt om et torv, Plaza de Mayo. I løbet af århundrederne er antallet af bydele steget støt, og det er disse "barrios", som giver byen dens charme.Eftermiddagen bruges på en byrundtur i denne metropol med ti millioner indbyggere, som ikke minder om nogen anden sydamerikansk by.

Her sætter den selvbevidste "porteñon", havnebybeboer, sit præg på det pulserende forretnings- og gadeliv.

Eftermiddagen er fri til egne aktiviteter.Dagen afsluttes med fælles middag. 

Dag 3 - Middag med tangoshow. 

Der er masser at se og gøre i Buenos Aires, der er noget for alle interesser og smage. Flere forskellige kunstmuseer lokker de kunstinteresserede. Og for de som elsker mad byder hovedstaden på mange spændende muligheder for at fordybe sig i den argentinske madkultur. Hvis du mangler noget til resten af rejsen, kan du sikkert indhandle det her i byen. Dagen er fri til egne aktiviteter. Din rejseleder kan give gode råd og ideer.  

Om aftenen bydes der på tangoshow og middag. 

Dag 4 - Bariloche - Argentinas alper. 

Vi forlader Buenos Aires for at rejse med indenrigsfly videre til Patagonien, til San Carlos de Bariloche i det sydvestlige Argentina. Her møder vi et storslået alpint landskab med høje bjerge og blinkende gletsjersøer. Bariloche blev oprindeligt grundlagt som et center for handlen mellem Chiles og Argentinas nybyggere samt PAtagoniens indianere. År 1903 udråbtes Bariloche og dens omegn til nationalpark, eftersom man ville beskytte Nahuel Huapi søen med dens enestående flora og fauna.

Dag 5 - Regnskove og gletschersøer. 

Idag venter en uforglemmelig rejse til Chile via Andesbjergenes gletschersøer. Vi starter med båd fra Puerto Panuelo og sejles  så circa 1 ½ time frem til Puerto Blest gennem en af Nahuel Huapisøens fjordlandskaber, hvor bjergvæggene prydes af hvidskummende vandfald. Sidenhen fører en kort busrejse os til Puerto Allegre, hvor endnu en bådudflugt venter på Frias søen. Vandet er mærkværdigt selvlysende i grønne farver, hvilket giver indtryk som værende neonlys. 

Efter at have passeret grænsestationen Peulla, hvor vi spiser frokost, er vi fremme i Chile. Nu tager vi ud på dagens sidste bådfærd på circa 2 timer. Sent hen på eftermiddagen ankommer vi til den chilenske by Puerto Varas hvor vi overnatter. En mindeværdig dag med mange indtryk er kommet til sin ende.

Dag 6 - Tyske nybyggere og fiskemarked.

Idag begiver vi og blandt andet til Puerto Montt ved Stillehavskysten. Her besøges fiskehallerne og markedet nede ved havnen , så man kan studere det usædvanligt rige udbud af fisk og skaldyr, som hentes fra havet udenfor. Man fornemmer stærkt at havet er enormt rigt her, da alting virker dobbelt så stort. Blåmuslinger store som et par små træsko. Også grøntsagerne er gigantiske, og hvidløgene ser ud som håndbolde. Det må være den vulkanske muldjord der spiller ind.

Vi besøger også den "tyske" småby Frutillar beliggende ved vulkansøen Llanquihue. Frutilar blev grundlagt år 1856 af tyske kolonister, og de har sat sit tydelige præg på arkitekturen her. Aftenen er fri til egne eventyr.

Dag 7 - Santiago, La Capital. 

Fra denne smukke del af Chile flyver vi videre til hovedstaden Santiago de Chile. Her indledes med en spændende byrundtur, hvor vi oplever denne dynamiske by beliggende med Anderne som dramatisk baggrund. I løbet af rundturen passeres kirker, klostre, kolonitids huse og hypermoderne skyskrapere. En bygning som ætser sig fast i mindet er præsidentpaladset La Moneda, hvis plads i den moderne chilenske historie de fleste kender til.

Hotellet i centrum er et af byens bedre hoteller. 

Dag 8 - Valparaíso og Viña del Mar. 

Dagens udflugt fører os frem til Stillehavskysten og Valparaiso, som anses for at være en af Chiles smukkeste byer. 

Valparaiso er landets vigtigste ind- og udskibningshavn. Nede ved havneområdet kryber knejperne sammen blandt bjergtoppene, som bebyggelsen klynger sig til. Hver top er som en by for sig selv med små, snoede og pittoreske gader, som giver Valparaiso en ganske særlig charme. Idag er disse kvarterer optaget på Unescos Verdensarvsliste. 

Turen går videre til feriebyen Viña del Mar, som i dag kun er adskilt fra Valparaiso af et lille vandløb. Her breder sandstrandene sig ud, og måske kunne du tænke dig at dyppe fødderne i Stillehavets friske vand, efter den fælles frokost.Chile har indtaget sin plads blandt de "store" vinlande. I dag drikker man chilenske vine af højeste kvalitet over hele verden. Klimaet og jordbunden giver nærmest perfekte forudsætninger. Vingårdene breder sig i dag over 100.000 hektar, og mange kendte vinhuse fra Europa har etableret vinbrug her. Vi besøger nogle af vingårdene i området og smager på nogle af produkterne. 

Dag 9 - Fra Santiago de Chile til Mendoza. 

I dag tager vi på en spektakulær rejse mod øst over Andesbjergene fra Santiago de Chile til Mendoza i Argentina. Først går det opad gennem skiftevis ørkenagtig steppe og blomstrende jordbrugslandskab. 

Lige før den chilensk-argentinske grænse passerer vi det velkendte skisportssted Portillo. Rejsen foregår nu højt oppe, mere end 3.000 m.o.h. og lige inden vi kommer til de varme kilder ved den såkaldte Inkabro kan vi se den vestlige halvklodes og Amerikas højeste top, Aconcagua, 6.960 m.o.h, skyde højt op i himlen som en hvid kæmpe.Derefter fortsætter vi mod øst langs Mendozafloden. Naturen er mildest talt afvekslende og kontrastrig, og den byder på bjergtagende perspektiver og farver. 

Efter en uforglemmelig dagsrejse ankommer vi til oasen og vin-metropolen Mendoza, hvor vi bliver i to nætter. 

Dag 10 - Mendoza,Sydamerikas mad- og vinhovedstad. 

Allerede ved de første europæiske nybyggeres ankomst i 1500-tallet begyndte man at dyrke vin i lille skala, men efter Mendoza fik jernbaneforbindelse med Buenos Aires i 1885, gik vinproduktionen ind i en ekspansiv fase. 

Klimaet, den fordelagtige jordbund, kunstvanding, samt satsningen på ny, avanceret teknologi og høje kvalitetskrav anbringer i dag Mendozas vine højt på ranglisterne. 

Om formiddagen fordyber vi os i Mendozas vine og besøger en af byens mest velrenommerede vingårde, hvor vi også nyder en dejlig frokost. Vi tager også på en mindre bytur i denne meget interessante by. 

Dag 11 - Iguaçus enorme vandfald. 

Det er tid til at rejse videre mod nye oplevelser. Næste mål er Iguazu, eller som det skrives på brasiliansk, Iguaçu. Her ligger Sydamerikas største vandfald, som i storslåethed overgår både Niagara- og Victoriafaldene. Flyer dertil går via Buenos Aires. 

Vi bor to nætter på et bekvemt hotel på det berømte og femstjernede hotel Cataratas - det eneste hotel beliggende i nationalparken ved de brazilianske vandfald.. Programmet fordeles på DAG 12 og 13, afhængig af flytidstabellen. Om aftenen spiser vi fælles middag. 

Dag 12 - Iguaçuvandfaldene. 

Med en bredde på mere end 2,5 km falder Iguaçufloden med 275 separate vandfald, som sidenhen forenes med den store Paranáflod. Gennem et sindrigt system af gangstier har du mulighed for at se faldene fra alle mulige forskellige vinkler. Kulminationen er det såkaldte "Djævlens strube", et brølende vidunder af et vandfald, hvor du virkelig ser naturens kræfter i fuldt flor. Vandfaldene udforskes på begge sider, både den brasilianske og den argentinske, og på den måde får vi det bedst mulige indtryk af dette enorme naturkunstværk. Vi når også en udflugt til den kolossale Itaipudæmning og kraftværket, der er bygget i Paranáfloden. Det er Sydamerikas og en af verdens største dæmninger for el-produktion.

Dag 13 - Byrundtur i Rio de Janeiro. 

Allerede under indflyvningen til Rio mærker man byens magnetiske tiltrækning. Hvis vejret tillader det, kan man se den enestående kystlinie med snoede bugte, klipper, smukke sandstrande og små øer, der skinner i havet. De første europæere som kom hertil var portugiserne. De kom til den grønne og kuperede kystlinie i januar 1502, i den tro, at den enorme Guanabarabugt var udmundingen til en flod, døbte man ganske enkelt stedet for Januarfloden, Rio de Janeiro. 

Efter ankomsten tager vi direkte på en orienteringstur med bus og afslutter med den berømte Sukkertop, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Rios smukke kyst. Du overnatter på førsteklasses hotel ved Copacabana beliggende på den berømte Atlanterhavsavenue, Avenida Atlantica, med sine berømte og smukke stenbelægning i basalt- og kalksten. Listen over berømtheder som har besøgt dette klassiske art deco hotel er lang, og her nævner vi bare i flæg: Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Princess Diana, Brigitte Bardot, det norske kongepar Harald og Sonja, Michael Jackson og Madonna. Her bor vi tre nætter. 

Dag 14 - Fridag i Rio de Janeiro. 

Fridag til egne aktiviteter. Du kan eventuelt nyde strandlivet på verdens mest kendte strand, eller studere folkelivet fra nogle af fortovscafeerne langs stranden.Vi kan tilbyde flere ekstraudflugter i dag. F.eks. til Corcovado, Kristusstatuen og et sambashow. For mere information, se under rubrikken ”Praktiske oplysninger”. 

Om aftenen samles vi til den fælles afskedsmiddag.

Dag 15 - Fridag.  

Fridag til egne aktiviteter frem til afskedsmiddagen. I dag har du mulighed for at tage med på en ekstraudflugt til et af Rios slumkvarterer, ”Favela”. 

Priser finder du under rubrikken ”Praktiske oplysninger”.Ellers er dagen fri til egne aktiviteter. 

Dag 16 - Afrejse fra Rio de Janeiro. 

Dagen er fri til egne aktiviteter frem til om eftermiddagen, hvor det er tid til at tage til lufthavnen for hjemrejse. 

Dag 17 - Ankomst til Danmark.  

Ankomst til Danmark.

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r Danmark- Sydamerika
• Samtlige indenrigsflyvninger
• Samtlige overnatninger
• 14 x morgenmad
• 6 x frokost
• 6 x middag
• Entreudgifter ifølge program
• TEMAs rejseleder

REJSEFAKTA

Dag 1.

Flyrejse Danmark – Buenos Aires. Flymåltider indgår.

Dag 2.

Ankomst til Buenos Aires. Byrundtur. Middag indgår. Tre overnatninger på hotel i Buenos Aires.

Dag 3.

Fridag til egne oplevelser i hovedstaden. Morgenmad indgår.

Dag 4.

Flyrejse Buenos Aires - Bariloche. Indenrigsflyvning til Bariloche. Morgenmad og middag indgår. En overnatning på hotel i Bariloche.

Dag 5.

Bariloche - Puerto Varas. En rejse over Andesbjergen med Puyehue, Puorto Octay og Frutilar. Helpension indgår. To overnatninger på hotel i Puerto Varas.

Dag 6.

Udflugt til Puerto Montt og Frutilar. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 7.

Puerto Varas - Puerto Montt - Santiago. Besøg på lokalt fiskemarked. Transport og flyrejse til Santiago. Byrundtur i Santiago. Morgenmad indgår. To overnatninger på hotel i Santiago.

Dag 8.

Udflugt til Valparaíso og Viña del Mar med vinsmagning. Morgenmad og frokost ( i Vina del Mar) indgår.

Dag 9.

Santiago – Mendoza. Busrejse over Andes, ca. 400 km. Morgenmad og frokost indgår. To overnatninger på hotel i Mendoza.

Dag 10.

Kort byrundtur og besøg på vingård. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 11.

Mendoza – Iguaçu via Buenos Aires. Udflugt til Iguaçuvandfaldet. Morgenmad og middag indgår. To overnatninger på hotel i Iguaçu.

Dag 12.

Udflugt til Iguaçuvandfaldet fra begge sider, den argentinske og den brazilianske. Besøg ved Itaipudømningen. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 13.

Afrejse til Rio de Janeiro. Byrundtur med Sukkertoppen. Morgenmad indgår. Tre overnatninger på hotel i Copacabana.

Dag 14.

Fridag til egne oplevelser. Morgenmad og afskedsmiddag indgår.

Dag 15.

Fridag til egne oplevelser. Morgenmad indgår.

Dag 16.

Afrejse mod Danmark. Morgenmad indgår.

Dag 17.

Ankomst til Danmark.

Argentina

Befolkning 44 millioner
Landets areal 2 766 890 km²
Valuta Argentinsk peso (ARS)
Religion Majoriteten er katoliker
Sprog Det officielle sprog er spansk. Italiensk og nogle indianersprog, f.eks. guaraní, tales også.

Brasilien

Befolkning 192 millioner
Landets areal 8 511 965 km²
Valuta
Real
Religion Katoliker 70-80 %, protestanter 10-20 %
Sprog Portugisisk

Chile

Indbyggertal 18 milloner
Landets størrelse 756 945 km²
Valuta Peso
Religion Katolicism, flere protestantiske bevægelser
Sprog Spansk er officielt sprog; de mest dominerende indianersprog er quechua og mapuche 

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår:

Flyrejse Buenos Aires/Rio de Janeiro t/r via Frankfurt, indenrigsflyvninger og øvrige transporter i henhold til program, del i dobbeltværelse, måltider i henhold til program, TEMAs svenske rejseleder, entréer og udflugter i henhold til program, hvis andet ikke er anført. 

Observer:

I løbet af rejsen er der mulighed for at deltage i udflugter, som ikke indgår i rejsens ordinære program. Det kan være underholdning eller udflugter. Prisen på disse varierer og normalt betaler man med USD (amerikanske dollar) direkte på rejsemålet i Buenos Aires eller i Rio til arrangøren. Rejselederen informerer om dette i løbet af rejsen.

Eksempler på disse ekstraudflugter:

Fra Buenos Aires - Udflugt til en typisk gård på las Pampas. Vi lærer mere om livet som gaucho, argentisk cowboy. Ser blandt andet rideopvisninger og spiser traditionel argentisk grillfrokost. Pris circa 92 US$.

Udflugt til Tigradeltaet:

Tigredeltaet er en fascinerende del af det nordlige Buenos Aires med kanaler, øer, lækre sommerhuse og restauranter. I selve deltaet kommer man frem i båd. Du kan vælge om frokost skal indgå eller ikke. Pris circa 36 US$ uden frokost, circa 65 US$ inklusiv frokost.

Valuta:

Brasilien: Real (BRL).
Argentina: Pesos (ARS).
Chile: Pesos (CLP).

Det er godt at have lokal valuta. Det er lettere at veksle US-dollar eller EURO end danske kroner. Man kan hæve penge på diverse kontant automater.

For professionel hjælp med veksling, valuta og valutakurser, beder vi dig kontakte din bank eller nærmeste vekslekontor.

Andre udgifter, du skal tænke på, er til drikkevarer til måltider, forfriskninger, frivillige ekstra udflugter, private drikkepenge samt souvenirindkøb.

Drikkepenge:

Drikkepenge til chauffører, lokalguider og andre indgår ikke i rejsens pris, og vi anbefaler derfor at du beregner rejsekassen med 80,- USD per person til drikkepenge. Rejselederen indsamler på plads og fordeler på passende vis.

Klima og beklædning:

Denne rejse byder på meget forskelligt klima - fra tropisk i Iguacu og Rio til tempereret og af og til koldt i Patagonien.

Det kan blive køligt på rejsen over Andesbjergenes gletsjersøer fra Briloche til Puerto Varas. Her kan en regn- og vindtæt jakke være nyttig.

Atmosfæren i Sydamerikas byer er meget uformel, og slips benyttes stort set kun af forretningsmænd i arbejdstiden. Om dagen er det mest bekvemt for dig med let, ikke for sart bomuldstøj.

Du kan tage en jakke eller kjole med, så du har noget at skifte til om aftenen. Store og bekvemme sko til spadsereture i byer og landsbyer anbefales.

Klimainformationer og aktuelle vejrprognoser kan du finde på flere internetsider. Mest besøgte er: www.cnn.com og www.bbc.com

Vaccinationer:

Hos Danske Lægers Vaccinations Service, som har klinikker i hele landet, kan du altid få opdateret rådgivning og relevante vaccinationer.
Tlf.: 70 25 40 80.
Hjemmeside: www.sikkerrejse.dk
E-mail: info@sikkerrejse.dk

Øvrigt:

I de større byer er der mange lommetyve. TEMA-rejselederen vil komme med yderligere oplysninger om dette.

Til den valuta, som du ikke har i hotellets bankboks, bør du have en praktisk pung (gerne rundt om halsen inden for skjorten/blusen), og du bør aldrig have værdigenstande i lommerne. Du bør undgå at bære armbåndsur og smykker i byer og i større forsamlinger.

I Iguaçu hvor der er relativt fugtigt, er det en god idé at medbringe myggemiddel til at smøre sig ind i. Tal med dit apotek.

Du undgår mange maveproblemer, hvis du ofte vasker hænder, bruger medbragt håndsprit eller vådservietter.

Rejseleder/rejsedeltagere:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.


Hotel/overnatning

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
27-01-2022 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Paris
2022-01-27
20:20
2022-01-27
22:20
Air France, 1051
Paris
Buenos Aires
2022-01-27
23:40
2022-01-28
09:20
Air France, 228
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Buenos Aires
San Carlos de Bariloche
2022-01-30
11:15
2022-01-30
13:40
Lan Chile, 7766
Puerto Montt
Santiago
2022-02-02
11:27
2022-02-02
13:12
Lan Chile, 280
Mendoza
Buenos Aires
2022-02-06
10:42
2022-02-06
12:20
Lan Chile, 7653
Buenos Aires
Puerto Iguazú
2022-02-06
19:32
2022-02-06
21:20
Lan Chile, 7506
Foz do Iguaçu
Rio de Janeiro
2022-02-08
11:00
2022-02-08
13:35
Lan Chile, 3089
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rio de Janeiro
Amsterdam
2022-02-11
20:50
2022-02-12
12:15
K L M, 706
Amsterdam
Copenhagen
2022-02-12
16:45
2022-02-13
18:10
K L M, 1133
17 dage Sydamerika - en rejse over Andesbjergene København 45 490 DKK 4 ledige pladser Bestil
03-03-2022 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Paris
2022-03-03
20:20
2022-03-03
22:20
Air France, 1051
Paris
Buenos Aires
2022-03-03
23:40
2022-03-04
09:20
Air France, 228
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Buenos Aires
San Carlos de Bariloche
2022-03-06
11:15
2022-03-06
13:40
Lan Chile, 7766
Puerto Montt
Santiago
2022-03-09
11:27
2022-03-09
13:12
Lan Chile, 280
Mendoza
Buenos Aires
2022-03-13
10:42
2022-03-13
12:20
Lan Chile, 7653
Buenos Aires
Puerto Iguazú
2022-03-13
19:32
2022-03-13
21:20
Lan Chile, 7506
Foz do Iguaçu
Rio de Janeiro
2022-03-15
11:00
2022-03-15
13:35
Lan Chile, 3089
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rio de Janeiro
Amsterdam
2022-03-18
16:30
2022-03-19
09:45
K L M, 702
Amsterdam
Copenhagen
2022-03-19
12:15
2022-03-20
13:40
K L M, 1129
17 dage Sydamerika - en rejse over Andesbjergene København 44 750 DKK 4 ledige pladser Bestil
07-04-2022 ..

Flyinformation

..

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2022-04-07
19:10
2022-04-07
20:40
Lufthansa, 831
Frankfurt
Buenos Aires
2022-04-07
21:55
2022-04-08
06:40
Lufthansa, 510
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Buenos Aires
San Carlos de Bariloche
2022-04-10
11:15
2022-04-10
13:40
Lan Chile, 7766
Puerto Montt
Santiago
2022-04-13
11:27
2022-04-13
13:12
Lan Chile, 280
Mendoza
Buenos Aires
2022-04-17
10:42
2022-04-17
12:20
Lan Chile, 7653
Buenos Aires
Puerto Iguazú
2022-04-17
19:32
2022-04-17
21:20
Lan Chile, 7506
Foz do Iguaçu
Rio de Janeiro
2022-04-19
11:00
2022-04-19
13:35
Lan Chile, 3089
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rio de Janeiro
Frankfurt
2022-04-22
21:35
2022-04-23
14:30
Lufthansa, 501
Frankfurt
Copenhagen
2022-04-23
17:05
2022-04-24
18:25
Lufthansa, 830
17 dage Sydamerika - en rejse over Andesbjergene København 46 490 DKK 4 ledige pladser Bestil

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.