Det bedste af New York- med gospel i Harlem

På en unik 6-dages rejse oplever du det bedste af New York. Med vores rejseleder, der kan byen ud og ind, vandrer vi blandt museer, skyskrabere og forlystelsessteder. En gospelkoncert i Harlem og sightseeing i Brooklyn er blot nogle af højdepunkterne. Desuden har du god tid på egen hånd til at shoppe og samle indtryk fra gadebilledets miks af mennesker, stilarter og miljøer.

REJSEFAKTA

Lande: USA

REJSETYPE: Storby og weekend - Rundrejse

Rejselængde : 6 dage

Gruppens størrelse: 18-25 personer

Visum kræves: Ja (klik for detaljer)

HØJDEPUNKTER

 • Gospel og soul food i Harlem
 • Guidet vandretur på Manhattan
 • Steakhouse dinner
 • Sightseeing i Brooklyn
 • Centralt beliggende hotel

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse New York tur/retur, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge dagsprogram, TEMAs svenske rejseleder, entreer, samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er oplyst.

Hvis du ønsker denne rejse, uden flyrejse fra Danmark til New York T/R, kan du fratrække dkk.3.800,- pr. person af rejsens samlede pris.
Kontakt da en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 100 399

Observere

OBS: Et dobbeltværelse på hoteller i New York, betyder et værelse med en dobbeltseng( grand-lit). Hvis man vil have garanti for 2 seperate senge, skal dette bestilles og betales inden afrejsen.

Valuta:

Amerikansk dollar USD.
Kreditkort kan benyttes overalt, og på visse hoteller skal du aflevere dit kreditkortnummer som sikkerhed for at benytte telefon og minibar.

I rejsens pris indgår måltider ifølge rejseprogram. Når det gælder øvrige måltider, kan du forvente, at en komplet menu koster ca. 25-40 USD. Du skal også regne med udgifter til måltidsdrikke, forfriskninger, souvenirs, drikkepenge m.m.

Klima og beklædning:

New York byder på fire forskellige årstider med meget varierende vejr. Man kan sammenligne det lidt med danske forhold. Foråret er grønt og smukt, specielt i byens mange parker. Somrene er ofte varme og fugtige, mens efteråret er køligt og byder på klare dage. Om vinteren skal man regne med minusgrader og sne. Nogle gange kan det blive bidende koldt i byen i vinterhalvåret.

Mange mener, at den skønneste tid at besøge New York på, når man tænker på vejret, er maj-juni og september-oktober.

Gennemsnitstemperaturer i maj fra 13 til 22 grader, og i oktober ligger den mellem 11 og 19 grader.

Det vigtigste at medbringe er et par gode sko til gåture i byen og på museerne.

Drikkepenge:

I USA har man "drikkepengekultur". Det er nærmest en regel at betale min. 15-18% i drikkepenge, når man spiser på restaurant. Hotellets bagagebærere og restaurantpersonale (ved fælles måltider) indgår i rejsens pris. Drikkepenge til lokalguider og chauffører i løbet af rejsen er inkluderede. Tager du på egne udflugter, anbefales 3-4 USD pr. person/dag.

Obs! lokale skatter på 1-10% lægges til prisen på varer samt mad og drikke de fleste steder.

Hotellerne:

Ved afrejse fra Danmark, er det vigtigt at du har sørget for at notere navn, adresse, postnr/zipcode, for det 1. hotel vi overnatter på efter ankomst til USA. Denne information skal oplyses ved indcheckning i Danmark og ved ankomst til USA.

Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet
 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.