Den store USA rejseNew York, San Francisco, Chicago

Vores store rundrejse i USA indledes med The Capital, Washington DC og afsluttes med et par dage i The Windy City Chicago. Vi besøger New York med Manhattans klassiske skyline, Santa Fe i New Mexico med sin indianerkultur og New Orleans med sin jazz. I Monument Valley i Utah ser du naturens pragt og i Nevada Las Vegas neonglitrende facader. Vi besøger også seværdigheder som Liberty Bell, Grand Canyon og Golden Gate-broen.

REJSEFAKTA

Lande: USA

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 18 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Ja

HØJDEPUNKTER

 • Steakhouse dinner i New York
 • Indianerkultur i New Mexico
 • Unesco Verdensarven Grand Canyon og Arizonas Antelope Canyon
 • Monument Valleys spændende landskab
 • San Francisco med Golden Gate

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Danmark - New York / Chicago - Danmark, indenrigsfly og øvrig transport ifølge dagsprogram, del i dobbeltværelse, måltider ifølge dagsprogrammet, TEMAs svenske rejseleder, entreer, udflugter ifølge program, hvor intet andet er angivet.

Valuta:

Amerikanske dollar (USD).

Kreditkort er almindeligt forekommende, og på nogle hoteller, skal man oplyse nummeret som sikkerhed for at bruge telefon og minibar. Måltider indgår i rejsen i henhold til dagsprogram. Hvad angår øvrige måltider, bør du regne med, at en komplet menu koster ca. 20–35 USD. Regn også med udgifter til drikkevarer og forfriskninger, souvenirer, drikkepenge med mere.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Drikkepenge:

I USA har man "drikkepengekultur". Det er så godt som en regel at betale 15-18% i drikkepenge, når man spiser på restaurant. På denne rejse indgår fælles drikkepenge, eksempelvis til bagagebærere, chauffører, eventuelle lokale guider samt ti serveringspersonale ved fælles måltider.
Ønsker du derudover at vise din påskønnelse i form af ekstra drikkepenge, er det selvfølgelig op til dig.
Bemærk, at lokal skat på 1-10% lægges til prisen på varer som mad og drikkevarer de fleste steder.

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

På grund af Nordamerikas størrelse varierer klimaet i de forskellige delstater. Juni-september er som regel forholdsvis varme og endda hede i visse områder. I sommermånederne kan der opstå pludselige og kraftige regnbyger. Det vigtigste er måske et par bekvemme sko til ture i byerne og på museer.

Øvrigt:

El 110 Volt. Adapter kræves, da stikkontakterne er anderledes end de europæiske. Mobiltelefon. Trebåndstelefoner fungerer. Kontroller altid vilkårene i dit abonnement for udlandssamtaler med din mobiloperatør.

Observere

Vi har valgt at inkludere morgenmad på hotellerne hvor vi bor, for at få en smidig start på dagen. Dog vil vi gøre opmærksom på, at det er en såkaldt american breakfast/kontinental morgenmad, der ofte består af æg, toast, marmelade, yoghurt og noget frugt samt kaffe eller te.

Øvrigt:

Ved afrejse fra Danmark, er det vigtigt at du har sørget for at notere navn, adresse, post.nr./zipcode, for det 1. hotel vi overnatter på efter ankomst til USA. Denne information skal oplyses ved indcheckning i Danmark og ved ankomst til USA.

Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2020-03-27 18 dage Den store USA rejse København 46 590 DKK 6 ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose