Nyhed

Alaska - et vildmarksparadis

Eventyrlystne naturelskere valfarter til de fantastiske bjerglandskaber, fjordene og dyrene i Alaska. Rejsen går ofte langs de samme ruter, som guldgraverne begyndte at følge for omkring 120 år siden. Vi oplever naturrigdommen til båds, til fods og ombord på toget "The Denali Star", som er Alaskas flagskib. Vi besøger områder, hvor hvaler, havoddere, grizzlybjørne og hvidhovede havørne lever. Dertil lærer vi om den lokale kultur og traditionerne hos alaskas urbefolkning. 

REJSEFAKTA

Lande: USA

REJSETYPE: Rundrejse - Safari

Rejselængde : 14 dage

Gruppens størrelse: 10-24 personer

Visum kræves: Ja (klik for detaljer)

HØJDEPUNKTER

 • Natur og dyr i Denali
 • Knickgletsceren med monstertruck og jetboat
 • Chena og Tananafloden med hjuldampere
 • Heldagskrydsning på Kenaifloden
 • Vandringen til Exitgletscheren

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår:
Flyrejse t/r Danmark - Anchorage, øvrige transporter ifølge dagsprogrammet, del i dobbeltrum, måltider ifølge dagsprogram, TEMA's rejseleder, entreudgifter, udflugter ifølge program om ikke andet angives.

Valuta:
Amerikanske Dollar (USD).

Det er normalt at betale med kreditkort, og på visse hoteller må du angive kreditkortnummeret som sikkerhed for at få lov til at anvende telefon og minibar. I rejsens pris indgår visse måltider (se dagsprogram). For øvrige måltider bør du beregne circa 35-50 USD for en hel menu. Beregn også udgifter til måltidsdrikkevarer og forfriskelser, souvenirer, drikkepenge mm.

Drikkepenge:
USA har en udpræget "drikkepenge kultur", og normalt tillægger man 15-20% på måltidsregningen i drikkepenge når man spiser på restaurant. 

Der indgår ingen fælles drikkepenge i denne rejse. Beregn circa 80 USD per person i drikkepenge til chauffører, lokalguider, aktiviteter og hotellernes bagagebærere. TEMA's rejseleder indsamler på plads og fordeler på passende vis.

Klima og udrustning:
I Alaska kan vejret hurtigt forandres og under sommerperioden skal man forvente regn og temperaturer, der minder om milde nordiske vintre. Pak derfor så du kan påklæde dig efter lag-på-lag metoden (altså så man kan tage tøj af og på efter de skiftende temperaturer). Vigtigst at medbringe er godt regntøj og bekvemme og vandtætte vandresko. Godt undertøj, en varm trøje gerne i fleece eller uld, en solkasket/hat og tynde handsker. Andet som kan være godt er solbriller, kiggert, solfaktor, myggemiddel og en lille rygsæk til dagsudflugterne.

Strøm, mobiltelefon:

Strøm er 110 Volt, og adapter behøves da stikkene er anderledes end i Europa. Såkaldte trebåndstelefoner fungerer, andre mobiltelefoner fungerer ikke! Undersøg altid din mobiloperatørs vilkår for udlandssamtaler og opkald i udlandet.

Hotel for første overnatning:
Når du checker ind på flyrejsen fra Danmark, skal du kunne angive navn og adresse (inkl. postnr / zipccode) på første hotel på rejsen.


The Lakefront Hotel
4800 Spenard Road, Anchorage, AK 99517 United States
+1 907 243 2300

Øvrigt:
TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.

Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.