Det bedste af CanadaVancouver og omegn

En spektakulær rundrejse i Canada med vandringer, hvalsafari, bjørneopdagelse, charmerende byer, vinsmagning og en rejse langs Sea to Sky Highway. Vancouver er kendt som en af Nordamerikas smukkeste byer, takket være havnen, de grønne parker og ikke mindst beliggenheden, direkte ved høje bjerge og en storslået vildmark. Rejsen giver dig en herlig blanding af byer, kultur, dyreliv og natur

REJSEFAKTA

Lande: Canada

REJSETYPE: Rundrejse - Safari

Rejselængde : 12 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Ja (klik for detaljer)

HØJDEPUNKTER

 • Grouse Mountain med ulve, grizzly og lumberjacks
 • Tur med Sea to Sky Gondola
 • Bjørne- og hvalsafari
 • Vinsmagning på Vancouver Island
 • Alle aktiviteter i smukke Whistler

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Vancouver tur/retur, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs svenske rejseleder, entreer og samtlgie udflugter ifølge program, hvor intet andet er anført.

Valuta:

Canadiske dollar (CAD).

Kreditkort er almindeligt forekommende og på visse hoteller skal du aflevere nummeret som sikkerhed for at kunne benytte telefon og minibar. I rejsen indgår måltider ifølge dagsprogram. Når det gælder øvrige måltider skal du regne med, at en komplet menu koster ca. 20-30 CAD. Regn også med udgifter til måltidsdrikke og forfriskninger, souvenirs, drikkepenge m.m.

Klima og beklædning:

Vancouvers sommer strækker sig til slutningen af september og middeltemperaturen ligger på cirka 15 grader. På Vancouver Island kan vinden være stærk. Regntøj og vandskyende jakke og bukser kan anbefales til bådturene samt til besøget i nationalparken Pacific Rim. Da der også er nogle vandreture i ujævnt terræn anbefaler vi nogle gode travesko.

Drikkepenge:

Drikkepenge til serveringspersonale, taxichauffører og lignende serviceerhverv er mere en regel end en undtagelse i Canada. Mange i servicebranchen tjener en minimumsløn og lever så at sige af drikkepengene. Man betaler cirka 15% i drikkepenge på restauranter og ved taxiture i Canada. I rejsens fælles måltider og udflugter er drikkepenge inkluderet.

OBS! I British Colombia pålægges der også 12 % moms på alle varer.

Øvrigt:

100 vol ligesom i USA. Adapter er nødvendig, da stikkontakterne er anderledes end de europæiske.
Mobiltelefon: Kontroller altid med din mobiloperatør om vilkårene for udenlandssamtaler med dit abonnement.

Observere

Icelandair tilbyder ikke mad ombord, men sælger et udvalg af drikkevarer og mad. For mere information læs videre her på flyselskabets hjemmeside.

Når du modtager din flybillet og får billetnummer/bookingreference – ca. 3 uger inden afrejsen, kan du gå ind på Icelandairs hjemmeside og forudbestille og betale mad ombord.

Hotel/overnatning

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.