Fra Tirana til Tito - sommerudgavenMed afslapning på Durres Riviera ved Adriaterhavet til afslutning.

Rejs med os fra Hoxha's Tirana i Albanien til Ohrid's strande i Makedonien, og derefter videre via Kosovo's bjerge til Montenegro's adriaterhavskyst. Det bliver 11 dage med stor variation i natur, med hovedstæder, bjergsbyer, søer og hav. Rejsen går gennem historiens vingesus, med mørke perioder og en lys fremtid. Alle vores sanser mættes med forskellige religioner, lækre måltider og drikkevarer. Rejsen afsluttes med sol og bad.

REJSEFAKTA

Lande: Albanien, Nordmakedonien, Kosovo, Montenegro

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 11 dage

Gruppens størrelse: 20-26 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Den gamle by Berat, UNESCO Verdensarv
 • Ohrid søen med klostre, kirker og både
 • Det Serbisk-Ortodokse kloster Decani beliggende i Kosovo
 • Virpazar med fugle og vin
 • Amfiteateret og stranden i Durres

Vigtigt om rejsen

I Grundprisen indgår:

Flyrejse Tirana t/r og øvrige transporter ifølge programmet. Del i dobbeltrum, måltider samt udflugter og entre ifølge program, hvis intet andet angives. Tema's rejseleder.

Valuta:  

Albanien: Lek (ALL)

Makedonien: Denars (MKD)

Kosovo: Euro (EUR)

Montenegro: Euro (EUR)

For mere information om valuta og kurser kontakt bank- eller vekslingskontor. 

Kreditkort accepteres i de fleste butiker og serviceforretninger. I lokale markeder/kiosker gælder det om at have kontanter. Kontantautomater findes i de større byer. 

Drikkepenge: 

Drikkepenge indgår ikke i rejsens pris. Istedet anbefaler vi dig at beregne ca. 55 Euro per person til chauffører, restaurantpersonale og til diverse inkluderede aktiviteter. Betales på plads til vores rejseleder, som ordner fordelingen.

Klima og påklædning: Ingen formel påklædning kræves, men det værdsættes blandt de lokale, hvis man er konservativt klædt ved eksempelvist restaurantbesøg. På finere restauranter har man ikke kondi-sko på. 

Vær obmærksom på, at kirker, klostre og moskeer besøges under rejsen, og der kræves lange bukser til mænd og at kvinder dækker knæene. Derudover ingen bare skuldre, så kortærmede t-shirts er minimum. 

Under afrejser mellem maj og oktober varierer vejret meget. Konsulter gerne en lokal hjemmeside / vejrudsigt for en ide om hvad der gælder under din aktuelle rejse.  

 Byvandringer: 

Vi anbefaler en god sko med gummisål til vandringer i de gamle bydele, så man har godt fodfæste på de blankslidte brosten. Noter at der kan blive tale om byvandringer på et par kilometer's afstand. Det er ofte kuperet, og det er almindeligt med brosten.

Øvrigt: 

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser. 

Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2020-07-15 11 dage Fra Tirana til Tito - sommerudgaven København 12 750 DKK 6+ ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.