Thailand RundtEn rejse i smilets land

Vores rundrejse er en klassiker med thailandske højdepunkter, møder med hverdagslivet og overnatning på teltlodge i junglen. Fra storslået tempelpragt i Bangkok, via mægtige naturoplevelser i den såkaldte "Gyldne Trekant" til den sagnomspundne flod Kwai. Vi besøger også håndarbejdsbyen Chiang Mai og naturskønne Chiang Rai. Rejsen afsluttes med et par skønne stranddage i Hua Hin. 

REJSEFAKTA

Lande: Thailand

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 14 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Bangkok med Grand Palace
 • Bådtur på Mae Kokfloden
 • Flodfærd på floden Kwai
 • Chiang Rai med cykeltaxi og besøg på børnehjem
 • Fridage med sol og afslapning i Hua Hin

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse København - Bangkok t/r; øvrige transporter iflg. rejsens program, del i dobbeltværelse med douche/toilet, måltider iflg. dagsprogram, alle udflugter og entreer, hvor intet andet er anført, samt TEMAs skandinaviske rejseleder.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Den thailandske valuta hedder baht (THB) og kan købes i Danmark. Danske sedler kan også veksles i Thailand.

Almindelige betalings- og kreditkorrt accepteres generelt i Thailand. Der er hæveautomater i de større byer.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Drikkepenge:

I denne rejse indgår visse fælles drikkepenge. Drikkepenge til hotellernes bagagebærere og serveringspersonale ved fælles måltider står TEMA for. Drikkepenge til lokale guider og chauffører indgår ikke. TEMAs rejseleder kan give dig tips om, hvilke beløb der er passende.

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Thailand har tropisk klima. Regn forekommer hovedsageligt i perioden maj - juni til september - oktober. I periodens begyndelse falder nedbøren i form af kraftige, men kortvarige eftermiddagsbyger. I september og delvist i oktober kan der forekomme mere langvarig regn.

Påklædning og udstyr
Medbring gerne en paraply og let regntøj! I de nordlige dele af Thailand og Vietnam kan det blive relativt køligt om natten og tidligt om morgenen i vintermånederne (dec. - jan), så en varm trøje/jakke kan være nødvendig.
For det meste gælder, at man ifører sig svalt, let tøj med lange ærmer, som beskytter mod den stærke sol samt mod stikkende insekter.

Vaccinationer:Hos Danske Lægers Vaccinations Service, som har klinikker i hele landet, kan du altid få opdateret rådgivning og relevante vaccinationer.
Tlf.: 70 25 40 80.
Hjemmeside: www.sikkerrejse.dk
E-mail: info@sikkerrejse.dk

Observere

Nogle gange kan der ske midlertidige anædringer i dagsprogramme på grund af diverse helligdage i Sydøstasien. Ændringer kan især forekomme omkring fejringen af det kinesiske nytår Idul Fitri, det vietnamesiske Tet og det thailandske Song Kran.

Opholdet i Hua Hin er på egen hånd, det vil sige uden TEMA-rejseleder. Transfer fra Hua Hin til lufthavnen ved hjemrejsen sker med vores engelsktalende guide.

Hotelinformation

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose