Sydøstasiens forskellige verdenerSingapore, Malaysien, Brunei, Indonesien

En mangedimensionel rundrejse i denne magiske del af Asien. Her blandes moderne metropoler med hovedjæger på Borneo. Sol og bad på Penang blandes med madlavning hos en familie. I det lille sultanat Brunei ser vi storslåede paladser men også byer bygget på pæle i vandet. På Java kommer vi til Det Ostindiske Kompanis Batavia, og nutiden Jakarta. Rejsen afsluttes i Yogjakarta, hvor vi ser Verdensarvstemplerne Prambanan og Borubodur.

REJSEFAKTA

Lande: Singapore, Malaysia, Indonesien

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 21 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Den Botanisk Have og Clarke Quay i Singapore
 • Orangutang Rehabcenter på Borneo
 • Taxibåd til byen Kampong Ayer på Bruneifloden
 • UNESCO Tempelområderne Prambanan og Borobudur på Java
 • Rismarker, flotte templer og strandliv på Bali

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår:

Fly Danmark til Singapore og retur fra Bali. Regionale fly indgår også (billetter modtages på rejsemålet). TEMAs svenske rejseleder, del i dobbeltværelse, udflugter, entreer og rejsens transporter ifølge dagsprogrammet.

Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er ledige pladser på rejsen. Ring for information på tel: 70 100 399.

Valuta:

Singapore dollar (SGD).
Malaysisk ringgit (MYR).
Brunei dollar (BND).
Indonesisk rupiah (IDR).

De mest almindelige kreditkort accepteres i de fleste butikker. Der findes hæveautomater.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Drikkepenge:

I denne rejse indgår fælles drikkepenge, eksempelvis til bagagebærere, chauffører, eventuelle lokale guider samt til serveringspersonale ved fælles måltider.

Klima og beklædning:

Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Påklædning og udstyr:
Ved besøg i templer eller andre hellige steder samt officielle bygninger skal man ikke iklæde sig ærmeløse trøjer/bluser, shorts eller korte kjoler. Ved besøg i templer og private hjem skal man have skoene af. Solbeskyttelse, solbriller og hat/kasket samt myggemidler bør medbringes.

I løbet af rejsen kommer vi til at foretage en del kortere vandreture både i bymiljø men også i naturen, så vi anbefaler bekvemme sko med gode såler.

Observer:

Vedrørende byrundturen i Brunei:

* Ikke-muslimer må ikke gå ind i moskeerne på tors- og fredage samt under religiøse festivaler. Skulle besøget ske på en sådan dag, besøger vi haven og området omkring selve moskeen.
* Fotografering er ikke tilladt i moskeen eller på Brunei Museum.
* Kvindelige besøgende skal bære et sort sjal ved moskébesøget, sjalet modtages af/ved moskeen.
* Sko skal tages af inden besøg i selve moskeenog ved de kongelgie regalier.
* Benyt venligst sko uden hæle, da udflugten inkluderer en kort gåtur på planker ved "vandbyen" (Water Village Kampong Ayer).

Øvrigt:

Flyrejserne indenrigs i Malaysia og Indonesien samt regionalt fra Brunei til Indonesien, bestilles lokalt af vores samarbejdspartner på stedet. Billetterne til disse flyvninger modtages på rejsemålet. Ved indcheckning for afrejse fra Danmark, anbefaler vi at du har rejsens dagsprogram/dagbog tilgængelig, så du kan fremvise rejseplanen.

Vær opmærksom på, at max. vægt for indchecket bagage på indenrigsstrækningerne oftest er 20 kg (plus max. 7 kg håndbagage) – uanset hvad dine internationale flyvninger til og fra Asien tillader.

Visse helligdage der fejres i Sydøstasien, især det Kinesiske nytår, Idul Fitri – afslutningen på fastemåneden Ramadan samt Nyepi – balinesisk nytår, kan medføre midlertidige ændringer i dagsprogrammet.

Tema:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.

Hotelinformation

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose