Om TEMA

Help to Help

Vi står sammen om Tanzanias fremtid. Forestil dig at være født i Tanzania. I en fattig by hvor de fleste lever hele deres liv langt væk fra alt. Nogle af dem ved, at der findes en verden med flere muligheder og kan kun drømme om at få en chance for en uddannelse og gøre en indsats for sit eget land. Takket være det svenske “Help to Help” kan mange lokale unge mennesker nu få ønsket om det umulige opfyldt. Og som rejsende med TEMA, så er du også med til at bidrage!

TEMA bidrager på to måder
Vi på TEMA har gennem vores rejser, knyttet tætte bånd med Tanzania. Derfor føles det helt naturligt for os at bidrage økonomisk til organisationen Help to Help.
Samtidig har vi fået vores egen fadderstudent, Frank Kimario  som er afbildet her på siden. Vi vil betale resten af hans læreruddannelse. 

Mød Frank, en dreng med drømme
Frank er født i 1991 i en lille landsby i Arusha i det nordlige Tanzania. Nu studerer han på universitetet i Dar es Salaam og har to år endnu til sin eksamen- Bachelor of Arts with Education. Hans drøm er ikke kun at blive en inspirerende lærer, men også at være med til at udvikle Tanzanias uddannelsessystem. I fritiden kan han godt lide at hygge med vennerne, svømme og danse.

Tanzania

Nytænkene og transparens
På trods af at Help to Help kun har eksisteret siden 2010, så har de allerede fået stor opmærksomhed. Grundlæggerne Malin Cronqvist var træt af at høre de evige rygter om korruption og urimelige høje lønninger til chefer i den internationelle bistand. Derfor startede hun en kanal, hvor hjælpen går direkte fra individ til individ, med hjælp af crowdfunding

Mange bække små….
Crowdfunding betyder – at skaffe penge gennem princippet “mange bække små”.
Både virksomheder og privatpersoner deltager og beløbene kan variere fra 50 kr og op til …, hvad man har lyst til i give. Hvert beløb bliver øremærket og går til en bestemt students uddannelse og afregnes transparent på hjemmesiden. 

Vil du også være med?
Du kan læse mere om Help to Help – og også selv give et bidrag.
Læs mere på Help-to-help »

 
XClose