Inden rejsen

Gratis ombookning og afbestilling

For at gøre det lettere for jer, som planlægger en ny rejse, så indfører vi nu gratis ombookning og afbestilling frem til 65 dage før afrejse. For ombookning og afbestilling når der er 64 eller færre dage inden afrejse, gælder de normale regler for ombookning og afbestilling.

Tilbuddet gælder for nybestillinger, som foretages fra og med 25 april 2020 og indtil videre. Hvis der ombestilles til en dyrere rejse, så vil der kun skulle betales for prisforskellen. Ved afbestilling tilbagebetales hele det indbetalte beløb.

Hvis den rejse du er interesseret i, ligger markeret med en “til forespørgsel”, så vil nybestillingen behandles for sig selv. I sådanne tilfælde skal vi nemlig sende en forespørgsel til flyselskabet, og undersøge hvad som gælder for netop denne bestilling.

Vi håber at vi på denne måde gør det lettere for jer, som drømmer om at komme ud at rejse og opleve verden sammen med os på TEMA. Hvis du har spørgsmål omhandlende tilbuddet, eller ønsker hjælp med at bestille, så kontakt os gerne på telefon 70 100 399 eller via email på info@temarejer.dk .

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.