Inden rejsen

Bestil trygt en rejse med fri ombestilling

Vi oplever for tiden at mange af vores gæster ønsker mere fleksibilitet når der skal bestilles rejser.
Derfor tilbyder vi nu fri ombestilling frem til og med 65 dage inden afrejse for rejser indenfor Europa og 95 dage for rejser udenfor Europa. Tilbuddet gælder for alle nye reservationer udført fra 20 januar 2021 og frem til 31 oktober 2021 og med afgang frem til 31. marts 2022.

Ved ombestilling til en rejse med en højere pris, skal man bare betale prisforskellen. Ved afgange som er til forespørgel, vil bestillingen blive behandlet seperat. I sådanne tilfælde må vi sende en forespørgsel til de respektive flyselskaber, og undersøge hvilke regler der gælder for det enkelte tilfælde. Ved ombestilling når der er 64 eller færre dage tilbage inden afgang for rejser indenfor Europa og 94 dage for rejser udenfor Europa vil de normale ombestillings regler gælde.

Det er vores håb at vi hermed hjælper alle jer, som sidder og drømmer om at komme ud og opleve verden sammen med TEMA igen. Hvis der er spørgsmål omkring tilbuddet, eller hvis i behøves hjælp til at bestille, så kontakt os gerne på telefon 70 100 399, eller via mail til info@temarejser.dk.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.